Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Update resultaten Automatisch Beleggen

Terwijl de inflatie de koopkracht uitholt en de beurzen dit jaar in de min staan, hebben wij met ons beleggingssysteem een rendement van 11% over de eerste 3 maanden van dit jaar gehaald. Hoe dat kan, kunt u lezen in onze brochure. Vraag het hier gratis aan. Sinds september van vorig jaar zitten de resultaten in de lift. Er is een forse opmars geweest van 1.915 DAX-punten. Ondanks de onzekerheden en de enorme volatiliteit door de oorlog hebben we een positief resultaat behaald.

Inflatie holt u koopkracht uit

De prijzen in Nederland zijn sinds de uitbraak van de oorlog in Oekraïne extreem hard gestegen. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is de inflatie vorige maand opgelopen tot bijna 12 procent. Een maand eerder was dit nog ruim 7 procent. Het inflatiecijfer over maart is vergelijkbaar met het percentage bij de piek van de oliecrisis in 1975. De laatste piek daarvoor was mogelijk in 1945. De spaarrente is nihil zodat u koopkracht als sneeuw voor de zon verdwijnt,

Beurzen in de min

De oorlog in Oekraïne en de inflatiezorgen hebben de stemming op de beurzen gedrukt. De Duitse toonaangevende beursgraadmeter DAX staat op een verlies van 9% dit jaar.

Geweldig

Wij hebben prachtig nieuws voor u: alle transacties kunnen automatisch verricht worden. Dan is er helemaal geen omkijken van uw kant en kunt u alles op zijn beloop laten en nu en dan eens checken hoe dat het gaat. Met dit goeie nieuws bent u ten zeerste geïnteresseerd in ons beleggingssysteem. Ook mooi is dat er enkel een vergoeding wordt berekend wanneer er winst wordt gemaakt, dat is ‘fair’ van onzentwege.

Graag ontvang ik de brochure over Automatisch Beleggen

Resultaten op de lange termijn

Het systeem is begonnen in juni 2015 met een startkapitaal van 7.000 euro. Die is per 1 april 2022 aangegroeid tot € 41.594. Dat betekent een rendement van 494%.

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Het systeem heeft de afgelopen jaren steeds alle verliezen weggewerkt. Dit kunt u zien in de onderstaande grafiek.

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

 De rode pijltjes zijn momenten waarin de resultaten een piek hebben bereikt en daarna zijn gaan dalen. De eerste was in het derde kwartaal van 2015. Het resultaat ging terug van 17.000 naar 15.000 euro. Dit verlies werd echter weer goedgemaakt. Zo kunt u zien dat na alle knikken in de resultaten er weer een herstel plaatsvond. Geduld was dan alleen nodig.

U ziet in de bovenstaande grafiek dat dat er sprake is van een opgaande lijn in de resultaten sinds 2015. Na een knik worden steeds hogere resultaten geboekt. Dat betekent dat we ook verliesperioden kennen maar dat dit verlies op termijn wordt goedgemaakt.

U ziet dat telkens na een knik in de kapitaalontwikkeling een herstel plaatsvindt die het initiële verlies helemaal goedmaakt.

Video

Wij hebben alle kenmerken van automatisch beleggen op een rijtje gezet in een video:

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *