Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Update Critivestor

Wij zijn een maand geleden begonnen met Critvestor, een trackerportfeuille die wereldwijd belegt. Het rendement sinds de start is 4,5 %, oftewel 347 euro.

Met Critivestor beleggen wij wereldwijd in aandelen,obligaties, grondstoffen etc met Trackers. Trackers worden steeds populairder ten koste van de ‘ouderwetse’ beleggingsfondsen. Het is een goedkope en effectieve manier van beleggen.

Wij hebben nu posities genomen in acht beleggingen . Uit respect voor onze abonnees zullen we de exacte posities niet vermelden. Meer informatie kunt u vinden op https://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/nieuw-critivestor/ en https://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/wereldwijd-beleggen-met-trackers/

Nieuw! Proefabonnement

Wij kregen vragen van bezoekers hoe het in zijn werk gaat. U krijgt wekelijks een e-mail met het overzicht van de portefeuille. Daarnaast wordt u op de hoogte gesteld als er een verandering plaatsvindt.

Wij bieden naast het kwartaal abonnement nu ook een proefabonnement aan voor 1 maand.  U kunt dan zien of het wat voor u is. Na het einde van de periode kunt u zelf aangeven of u de nieuwsbrief langer wilt ontvangen. Voor slechts 39 euro inclusief BTW kunt u een maand lang de portfeuille ontvangen.

Daarnaast hebben een kwartaal abonnement voor de duur van drie maanden voor slechts 99 euro inclusief BTW.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Stuur ons een e-mail en vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land: critivestor@dekritischebelegger.nl. Vermeld daarbij wel abonnement u kiest.

Disclaimer

De content is niet bedoeld als beleggingsadviezen. U heeft de vrijheid om het al dan niet op te volgen. Op alle content is onze disclaimer en Algemene voorwaarden van toepassing.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 reacties op “Update Critivestor”

 1. Avatar

  Geachte heer/dame,

  Door omstandigheden heb ik vanaf dit jaar mogelijkheden om mijn vermogen te beleggen. Ik volg daarom met alle interesse diverse online nieuws briefen en websites. Ik heb bewust nog geen financieel adviseur in de arm genomen omdat ik vooralsnog mij eerst zelf voldoende kennis wil bij brengen van de mogelijkheden omtrent aandelen en alles wat daarbij hoort. Wat betreft de email die ik vandaag ontving inzake de Critivestor portefeuille ontgaat mij even waarom het hier nou gaat. Wellicht heb ik andere berichten omtrent hier gemist maar een melding van een rendement sinds de start van 4,5 %, oftewel 347 euro out of thé blue is mij onduidelijk. Kunt u mij enige duidelijkheid geven hierover?

  Met vriendelijke groet,

  Dhr. Rob de Vries

 2. Satilmis

  Beste Rob, Allereerst lijk ik niet erg op een dame 🙂

  Wij zijn op 3 oktober een portefeuille begonnen bestaande uit trackers zoals iShares MSCI Brazil, iShares Emerging markets Infrastructure, Lyxor ETF Russia. Een overzicht kunt u hier vinden: http://www.dekritischebelegger.nl/tip-van-de-week/tip-van-de-week-rendementen/

  Wij publiceren wekelijks een tip maar vermelden niet de uitstapmomenten. Dat gaan we doen met Critivestor. De hierboven gegeven beleggingen zijn slechts voorbeelden en hoeven niet deel uit te maken van de portefeuille.

  U kunt een proefabonnement nemen voor slechts 39 euro per maand of u kunt een driemaandsabonnement nemen voor 99 euro inclusief BTW. U krijgt wekelijks een e-mail met het overzicht van de portefeuille. Daarnaast wordt u op de hoogte gesteld als er een verandering plaatsvindt.

  De 4,5% rendement oftewel 347 euro is behaald sinds 3 oktober door wereldwijd te beleggen in aandelen,obligaties,grondstoffen etc.

  Meer informatie kunt u vinden op: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/nieuw-critivestor/ http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/wereldwijd-beleggen-met-trackers/

  Met vriendelijke groet,
  Satilmis Ersintepe

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *