Update Critivestor portefeuille

Op 3 oktober zijn we van start gegaan met de Critivestor portefeuille. Wij willen wereldwijd beleggen met Trackers. Sinds de start staat de portefeuille op een mooie winst van 1,9% oftewel ruim 89 euro.

Wij hebben nu posities genomen in vijf  beleggingen die gezamenlijk een waarde hebben van 4.724 euro. Uit respect voor onze abonnees zullen we de exacte posities niet vermelden. Van de vijf beleggingen staat er slechts 1 op verlies en de anderen op winst.

Met Critivestor beleggen wij wereldwijd in aandelen,obligaties, grondstoffen etc met Trackers. Trackers worden steeds populairder ten koste van de ‘ouderwetse’ beleggingsfondsen. Het is een goedkope en effectieve manier van beleggen.

Meer informatie kunt u terugvinden op https://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/nieuw-critivestor/ en https://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/wereldwijd-beleggen-met-trackers/

Abonnement 

U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief en de modelportefeuille volgen voor slechts 99 euro inclusief BTW voor drie maanden. Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder.  U krijgt dus elke week een nieuwsbrief met een update en ook als er een wijziging in de portefeuille plaatsvindt.

Wilt u zich aanmelden? Stuur ons een e-mail en vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land: critivestor@dekritischebelegger.nl

Disclaimer

De content is niet bedoeld als beleggingsadviezen. U heeft de vrijheid om het al dan niet op te volgen. Op alle content is onze disclaimer en Algemene voorwaarden van toepassing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.