Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Seminar automatisch beleggen

Per 1 april van dit jaar zijn we begonnen met Automatisch Beleggen. Het is bedoeld voor beleggers die weinig tijd hebben en toch willen meeprofiteren van de ontwikkelingen op de beurs. Wij doen zelf ook mee aan de signalen die wij afgeven en de transacties worden automatisch gekopieerd door de leden. We handelen zowel op de AEX als op de Duitse DAX op systematische basis. U kunt voor één of beide systemen kiezen en ook zelf bepalen met hoeveel kapitaal u belegt.

Nu kunnen wij ons voorstellen dat u met vragen zit zoals waarop het systeem gebaseerd is en hoe automatisch beleggen werkt. Daarom willen wij een seminar/workshop te houden.

Ik kan me voorstellen dat u benieuwd bent naar de strategie er achter. Ik zal enkele handvaten geven. Daarnaast is systematisch beleggen wellicht nieuw voor u of u wilt meer informatie. Mede daarom hebben wij besloten om een seminar te organiseren over automatische en systematisch beleggen. Daarnaast kunt u natuurlijk kennis met mij maken en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.  Wij gaan dit op 1 november in Hoorn houden. U kunt zich aanmelden door ons een e-mail te sturen. Om het kostendekkend te maken zullen wij een klein bedrag vragen.

Via de onderstaande contactformulier kunt u zich aanmelden voor het seminar op 1 november. Deelname kost 40 euro inclusief BTW ter dekking van de kosten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ons ook bellen: 06 337 335 68 of via e-mail contact opnemen.

Programma:

18:00 Inloop
19:00 -19:30 Introductie
19:30-20:00 Satilmis over systeem/traden
20:00-21:00 Automatisch beleggen
21:00 -21:30 Vragen
21:30-22:00 uur Afsluiting/borrel

Plaats

Van der Valk Hotel in Hoorn. Makkelijk te bereiken per auto. Zie https://www.hotelhoorn.com/contact#route en parkeren is gratis. Gratis koffie en thee.

Met vriendelijke groet,

Satilmis Ersintepe
mobiel            + 31 (0) 6 337 335 68

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *