Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Dit is de snelste manier om miljonair te worden

Tenzij je in een rijke familie bent geboren, kan het opbouwen van rijkdom erg moeilijk zijn. Veel mensen kijken naar multimiljonairs en willen heel graag weten: wat is hun geheim? Hoe zijn zij daar gekomen? Wat is er voor nodig ?

Gemaksbeleggen

Een spaarrekening levert niets meer op , sterker nog het kan u geld kosten! U hebt echter weinig tijd en u wilt niet de hele dag achter de computer zitten. Dan is automatisch beleggen mogelijk wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem. Het heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een winst van € 18.875 gemaakt. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Dromers

Financieel expert Tom Corley deed er onderzoek naar.  Recent hebben we daar een artikel aan besteedt. Tijdens zijn onderzoek ontdekte hij dat er vier overheersende wegen zijn om rijkdom te vergaren. Het pad van de Dromers is de snelste manier om rijk te worden maar tegelijkertijd ook het moeilijkste. Dromers zijn individuen die een droom najagen, zoals het starten van een eigen bedrijf, het worden van een succesvolle acteur, muzikant of bestsellerauteur . Dromers houden van wat ze voor de kost doen, en hun passie verschijnt op hun bankrekeningen.

Ongeveer 28% van de individuen in zijn studie waren Dromers. Ze hadden een gemiddelde netto waarde van $ 7,4 miljoen – veel meer dan welke andere groep in zijn studie – en ze waren in staat om die rijkdom te verzamelen over een periode van ongeveer 12 jaar.

Dit is de snelste, meest lonende weg naar rijkdom – en het is ook degene die het meeste geld garandeert. Denk bijvoorbeeld aan de Forbes 400-lijst van dit jaar : zeven van de 10 rijkste miljardairs ter wereld, waaronder Jeff Bezos, Bill Gates, Mark Zuckerberg en Michael Bloomberg, zijn allemaal Dreamers die rijk zijn geworden door een eigen bedrijf te starten.

Het pad van Dreamers is echter ook het moeilijkste, meest risicovolle en meest stressvolle. “In het slechtste geval, het is een dagelijkse wandeling door de hel,” aldus een Dromer. “Het zit vol met hindernissen, teleurstellingen, fouten, teleurstellingen, afwijzingen en financiële problemen.”

Wat maakt het pad van de Dreamers zo moeilijk?

Er is een enorm fysiek en mentaal uithoudingsvermogen nodig om het Dreamers-pad te bewandelen. Hier zijn enkele van de grootste redenen waarom:

  • Lange werkuren: De Dreamers in zijn studie werkten ergens tussen de 65 en 75 uur per week voordat ze eindelijk hun dromen bereikten. Weekends en vakanties waren bijna niet aanwezig. Deze lange werkuren hadden invloed op iedereen in de onmiddellijke baan van de Dreamer. Familie en vrienden werden het hardst getroffen door hun afwezigheid.
  • Stressvolle levensstijl: totdat de “droom” zijn vruchten begint af te werpen, kan rondkomen bijna ondraaglijke financiële stress veroorzaken. Het is vooral moeilijk voor degenen die een gezin hebben om te ondersteunen. In het begin is het bijna onmogelijk om een ​​vast salaris te krijgen. Sommige van de Dromers die ik heb bestudeerd, moesten zelfs interen op hun pensioenspaargeld.
  • Hoge risico’s: dromers zijn van nature gokkers; ze zijn bereid alles wat ze bezitten op het spel te zetten – hun huizen, hun auto’s, hun spaargeld. Ook is er absoluut geen garantie voor succes. Meer dan de helft van de Dreamers die ik heb bestudeerd, zei zelfs dat ze meerdere keren faalden. En falen kan vaak leiden tot faillissement.
  • Demotiverend : omdat Dreamers zulke zeer ambitieuze doelen hebben – waarvan vele bijna onmogelijk lijken te bereiken – proberen sommige mensen (met goede bedoelingen natuurlijk) hen te praten om een ​​ander pad te volgen. Dromers horen ook vaak het woord ‘nee’. Een handvol van hen vertelde me dat er meerdere keren was dat ze overwogen om het helemaal op te geven.

Heb je wat er nodig is?

Als je risico-avers bent, is dit pad misschien niet iets voor jou. Maar als je een van de onderstaande eigenschappen of gewoonten bezit, lukt het je misschien gewoon als een dromer:

  • Werken voor een baas is geen optie. Dromers werken liever voor zichzelf, dan onder leiding van een manager of werkgever. Ze kunnen het niet uitstaan ​​om bevelen te krijgen en ze doen dingen graag op hun eigen manier.
  • Je bent doelgericht. U stelt dagelijkse, maandelijkse, jaarlijkse en langetermijndoelen vast. Voor Dromers is de definitie van een doel: “Iets dat ik moet bereiken”, in plaats van: “Iets dat ik zal proberen te bereiken.”
  • Je doet elke dag zelfverbetering. Ben je constant bezig om sterker, slimmer, sneller en beter te worden dan je concurrenten? Ongeacht hoe druk ze het hadden, de Dromer in zijn studie bracht minstens 30 minuten per dag door met dingen doen zoals lezen , sporten , seminars bijwonen, lessen volgen en netwerken.
  • Je leeft een levensstijl van matiging. Dromers geven niet uit aan dingen die ze niet nodig hebben. In de vroege dagen van zijn of haar carrière zul je zelden een dromer vinden die uit eten gaat in een chique restaurant of een luxe auto uitgeven.
  • Je volbrengt je dagelijkse taken. Dromers hebben een “moet het nu doen” mentaliteit als het gaat om dingen gedaan te krijgen. De rijke individuen in deze groep voltooiden minstens 70% tot 80% van de taken op hun dagelijkse takenlijst. Dit is niet eenvoudig voor de gemiddelde persoon. “Uitstel is nooit een optie,” merkte Dromer op.
  • Je blijft niet stilstaan ​​bij je fouten. Hoewel je het belang van leren van je mislukkingen kent, heb je de neiging om je meer op je successen te concentreren. De Dromers die hij bestudeerde, hielden allemaal een soort ‘overwinningslogboek’ bij – een lijst van alle indrukwekkende dingen die ze bereikten. En wanneer ze worden geconfronteerd met schijnbaar onoverkomelijke obstakels, bezoeken ze die lijst opnieuw. Het overwinningslogboek is de firewall die voorkomt dat twijfel Dromers tegenhoudt.

Dromers blijven in de game omdat ze er alle vertrouwen in hebben dat ze zullen slagen – en ze zijn bereid enorme dividenden te betalen om dingen te laten gebeuren. Dus ben je de volgende keer dat je een miljonairondernemer ziet niet jaloers op wat ze hebben. Benijd hen voor hun niet aflatende volharding.

Gemaksbeleggen

U belegt om een mooi rendement te behalen. Misschien belegt u voor uw plezier of om te sparen voor uw pensioen of de studie van uw (klein)kinderen. U hebt echter weinig tijd en u wilt niet de hele dag achter de computer zitten. Dan is automatisch beleggen mogelijk wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem terwijl u van uw vrije tijd geniet.

Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 18.875 gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *