Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Makkelijk en ideaal bij weinig tijd

Heeft u niet de tijd om u zelf volledig te verdiepen in beleggen of om 24 uur per dag transacties uit te voeren en te monitoren? Wellicht is automatisch beleggen dan een goede optie voor u. U kunt meehandelen op de AEX en de DAX.

Beleggen kan een alternatief zijn voor sparen om meer rendement te maken voor bijvoorbeeld het pensioen, de studie van (klein)kinderen of dat ene droomhuis. Veel particulieren hebben echter niet de tijd en de kennis om de markten te volgen. Daarom bieden wij per 1 april 2016 automatisch beleggen aan.

De transacties die wij doen worden automatisch gekopieerd door de deelnemers. Op die manier heeft u er geen omkijken naar. We handelen zowel op de AEX als op de Duitse DAX op systematische basis. Beide systemen hebben een fors rendement behaald. U kunt voor één of beide systemen kiezen en ook zelf bepalen met hoeveel kapitaal u belegt.

Belangrijkste kenmerken van Automatisch Beleggen:
-Ideaal bij weinig tijd
-Gemak
-Lage kosten voor beheer en administratie.
-Flexibel in- en uitstappen.
-Online inzicht in uw belegging.
-Deskundigheid

Nu kunnen wij ons voorstellen dat u met vragen zit zoals waarop het systeem gebaseerd is en hoe automatisch beleggen werkt. Daarom houden wij een seminar/workshop.

Ik kan me voorstellen dat u benieuwd bent naar de strategie er achter. Ik zal enkele handvaten geven. Daarnaast is systematisch beleggen wellicht nieuw voor u of u wilt meer informatie. Mede daarom hebben wij besloten om een seminar te organiseren over automatische en systematisch beleggen. Daarnaast kunt u natuurlijk kennis met mij maken en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.  Wij gaan dit op 1 november in Hoorn houden. Om het kostendekkend te maken vragen wij een klein bedrag.

Via het onderstaande contactformulier kunt u zich aanmelden voor het seminar op 1 november. Deelname kost 40 euro inclusief BTW ter dekking van de kosten. Wees er snel bij, er zijn nog een aantal plekken over. Meldt zich voor maandag 24 oktober aan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ons ook bellen: 06 337 335 68 of via e-mail contact opnemen.

Programma:

18:00 Inloop
19:00 -19:30 Introductie
19:30-20:00 Satilmis over systeem/traden
20:00-21:00 Automatisch beleggen
21:00 -21:30 Vragen
21:30-22:00 uur Afsluiting/borrel

Plaats

Van der Valk Hotel in Hoorn. Makkelijk te bereiken per auto. Zie https://www.hotelhoorn.com/contact#route en parkeren is gratis. Gratis koffie en thee.

Met vriendelijke groet,

Satilmis Ersintepe
mobiel            + 31 (0) 6 337 335 68

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *