Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ervaring met automatisch beleggen op DAX

Wij zijn een van de weinige onafhankelijke websites voor beleggers. Ons streven is om de particuliere belegger zo goed mogelijk te helpen. Zij beschikken vaak niet over voldoende kennis en ervaring ten opzichte van de grote institutionele partijen. Als zodanig bieden wij diensten aan.  Een dergelijke dienst is automatisch beleggen.

Beleggen doet u om een mooi rendement te behalen of als hobby. U spaart voor uw pensioen of de studie van uw kinderen of kleinkinderen. Ook kan u beleggen omdat u het spannend vindt en plezier aan wilt beleven. Als u een mooi rendement wilt maken en u heeft weinig tijd of wilt niet de hele dag de markten volgen, dan is automatisch beleggen wat voor u. Op die manier kunt u toch meeliften en tegelijkertijd van u vrije tijd genieten. Een andere reden voor automatische beleggen is emotie. Uit recent onderzoek blijkt dat emotie veel rendement kost. Het goed en juist inschatten is een hele tour de force.

Wij zijn sinds juni 2015 mee gestart met automatisch beleggen op de Duitse DAX. Het ging natuurlijk niet in een rechte lijn omhoog maar sinds de start is er een winst gemaakt van meer dan 200%. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 21.888 gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER

We spreken nu natuurlijk voor eigen parochie. Daarom is het ook belangrijk wat de mening van abonnees zijn. Hieronder de beoordeling van Erik die zijn reactie op het forum gepost heeft :

“Automatisch handelen, ideaal als je door een drukke baan niet altijd aan het scherm van je tradingtool gekluisterd wil zitten.

Je eigen emoties niet laten meespelen en het ‘systeem’ laten bepalen wat te doen.

Soms lastig, maar in de loop der tijd heb ik er mee leren leven.

Ik en Satilmis gaan al geruime tijd mee en ik ben vaak genoeg ‘boos’ geworden over de resultaten van het systeem. Laten we maar zeggen dat het niet altijd meezat.

Momenteel loopt het systeem weer prima en zijn er mooie resultaten gehaald (en ook dan is het uiteraard wel zo netjes om Sat de complimenten te geven).

Key bij het volgen van zo’n systeem is om niet per trade te gaan kijken maar over langere tijd. Soms zit het tegen..soms zit het mee, als de winst over langere periode maar goed is.

Dit blijft lastig als onze ‘emoties’ toch elke keer weer naar boven komen drijven.

Ik heb me voorgenomen om niet elk moment weer te gaan kijken wat het systeem uitvoert, of het wel op tijd winst pakt of dat het weer eens totaal verkeerd zit.

Om de zoveel tijd even inloggen en kijken wat het doet is prima.

Daarnaast is wedden op één paard uiteraard ook niet verstandig en zou ik er sowieso voor kiezen om meerdere systemen in te zetten.

Heeft systeem1 z’n dag/periode niet, dan is het vaak mooi te middelen met een ander systeem. Hebben al je systemen een mooi rendement dan is dat uiteraard alleen maar mooi meegenomen!

Tot het moment van schrijven ben ik tevreden over het dax systeem. Ups en downs, maar per saldo gaan we er mooi op vooruit!”, aldus Erik.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *