Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

DAX: risico op hernieuwde daling blijft hoog

Als teruggekeken wordt naar de afgelopen week, is het merkbaar dat de DAX inderdaad een andere terugval heeft afgewend. Beleggers kunnen echter niet met vertrouwen naar de toekomst kijken. Het risico van een hernieuwde neerwaartse golf blijft hoog. In ieder geval moet het begin van de week redelijk stil zijn. Dat stelt Franz-Georg Wenner.

In het langetermijnperspectief, dat dus cruciaal is voor strategische investeerders, heeft de recente malaise tot nu toe nauwelijks enige schade veroorzaakt. Het opwaartse kanaal dat sinds eind 2009 bestaat, is nog steeds intact en de algemene trend is daarom positief. Met de correctie ging de DAX slechts rond de 12.000 / 12.300 (rood) in de ondersteuningszone. Zelfs als de voortgaande stabilisatie faalt, biedt de ondergrens van de uptrend (blauw) op 11.340 nog een belangrijk terugkoopgebied. Zolang de DAX zijn trendlijn behoudt, zullen de koersen waarschijnlijk blijven stijgen in plaats van een grotere correctie.

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Auto trading die gemiddeld 137% per jaar heeft verdiend. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 33.597 in de afgelopen 2,5 jaar. Vergelijk dit met uw beleggingen. U kunt zowel automatisch als door middel van SMS signalen meedoen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *