Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Beleggers kijken steeds meer over de grenzen omdat de AEX steeds meer een “Mickey Mouse” index wordt. De zwaargewichten Royal Dutch Shell en Unilever bepalen voor een groot gedeelte de richting van de Amsterdamse beursgraadmeter. Als daar ING, ASML en Philips aan toegevoegd worden dan wordt de trend bepaald door een handjevol aandelen.

De Duitse beursgraadmeter is de laatste jaren populairder geworden onder particuliere beleggers. Dat komt door de hogere volatiliteit van deze beursindex. Ook de veel grotere liquiditeit spreekt steeds meer handelaren aan.

Na een periode van hard studeren en gebruikmakend van onze jarenlange ervaring bieden wij een systeem aan op de Duitse beursgraadmeter DAX: DaxTrader. Wij zijn sinds juni 2015 van start gegaan. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 33.597 in de afgelopen 2,5 jaar. U kunt zowel automatisch als door middel van SMS signalen meedoen.

Ervaringen

Hieronder hebben we de recente ervaringen zowel positief als negatief van onze klanten op een rijtje gezet:

1. “Mooi systeem om zonder emoties en omkijken te handelen. Alleen ik wil de beurs volgen, dus voor mij werkt het niet. Toch bedankt Sat.”

Beregoed, 19 februari 2018. Bron: De Kritische Belegger

2. “Graag geef ik mijn mening tot dusverre over het Dax-handelssysteem (de Dax is de Aex van Duitsland) van drs. Satilmis Ersintepe, zoals ik het heb begrepen uit de telefonische contacten met hem.

D.m.v. het kopen resp. verkopen van het hefboomproduct CFD op de Dax wordt ingespeeld op toekomstige stijging resp. daling van deze Dax. Het handelen gebeurt op basis van algoritmes. Door steeds een extra stop in te bouwen, wordt het risico beperkt.

Na lang te hebben geaarzeld om in zee te gaan met iemand die je niet kent met voor jou mooie verhalen en die je zomaar moet vertrouwen, doe ik sinds 15 nov. 2017 mee voor € 10.000,– (volgens mij het minimum).
Het resultaat was aanvankelijk negatief (na 2 weken was er van de € 10.000,- ik meen nog € 8700,– over; daarna ging en gaat het voortreffelijk; de laatste stand is € 20.100,–. Derhalve een verdubbeling in 3 maanden.
De heer Ersintepe stuurt regelmatig een update over de stand van zaken en werkt volgens eigen zeggen aan een verslaggeving waarbij de deelnemer op elk moment de stand van zaken kan bekijken.

Het systeem is m.i. n i e t geschikt voor iemand die wakker ligt bij de eerste de beste tegenvaller, die het geld n i e t over heeft of het moet lenen.”

Wim Rozema, 19 februari 2018. Bron: De Kritische Belegger

3.”Het DaxTrader korte termijn Systeem overtreft tot op heden al mijn verwachtingen. Ik heb inmiddels vele systemen gezien, maar alles lijkt erop dat dit systeem ook daadwerkelijk vasthoudt aan een systeem en zich niet door emoties laat leiden. En tot nu toe zeer succesvol. Mede ook gezien de laatste grote dalingsgolf waarin het systeem toch c. 777 Dax punten winst boekt, terwijl andere systemen long zaten. Ook nu zit het systeem in een winstgevende long trade. Kortom, zeer tevreden tot nu toe.”

Martijn Bedaux, 15 februari 2018. Bron: De Kritische Belegger

Brochures

Wij hebben brochures samengesteld die u kosteloos kunt aanvragen. U kunt kiezen uit de volgende twee mogelijkheden:

1. AutoTraden :  Ideaal bij weinig tijd.

2. SMS- en E-mail abonnement: U doet alles zelf. U krijgt signalen per SMS en e-mail over de instap en uitstap.

Nu kunnen we ons voorstellen dat u vragen heeft. Wij zijn dan graag bereid om die te beantwoorden. U kunt ons bereiken onder: 06- 337 335 68. Dit kan ook via de whatsapp. Vanzelfsprekend kunt u ook ons mailen.

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

7 reacties op “Ervaringen met DaxTrader”

 1. Avatar
  A.J. WESTSTRATE

  Beste Kritische Belegger mensen, heer Ersintepe,

  na wat aarzelingen, onbekend maakt onbemind toch de stoute schoenen aangetrokken en geinvesteerd in De Kritische Belegger
  Dat heeft tot nu toe alle verwachtingen overtroffen; in januari gestart, nu een rendement van circa 90 procent. Dat kan minder, veel minder, dus aanbevolen, van harte!

 2. Avatar
  Harry Pronk

  Ben heel tevreden met het DAX trades systeem. In het verleden zelf bezig geweest met beleggen met een slecht resultaat. Ik was te emotioneel bezig. Automatisch beleggen is echt iets voor mij.
  Tot nu toe 40% rendement in 3 maanden.

 3. Avatar
  Arthur Burgmans

  Beste Satilmis

  Ben dit jaar. begonnen en meteen uitstekende resultaten gescoord

  In een half jaar tijd een rendement van meer dan 50% !

  Top!
  Bedankt

  Groeten
  Arthur Burgmans

 4. Avatar

  Na veel contact met Satilmis ben ik sinds 5 maart 2020 begonnen met gemaksbeleggen Ik moet zeggen het overtreft mijn stoutste verwachtingen. Een score van 35%. Mijn complimenten voor het team wat dit mogelijk maakt.

  Ed Visser,

 5. Avatar
  Henk Schippers

  Ik ben sinds 2 maanden aangesloten en buitengewoon tevreden over de behaalde resultaten. Raad iedereen de kritische belegger aan!

 6. Avatar

  Een maand geleden startte ik met het automatisch beleggen. Hartelijk dank daarvoor!

  Het vergt inderdaad geen enkele aandacht/moeite. Ik probeerde het wel zo goed mogelijk te volgen en begrijpen doe ik het nog helemaal niet.

  De winsten en verliezen zorgen continu voor grote schommelingen, maar steeds tussen van iets onder mijn inleg tot meer/vaker boven mijn inleg. Dus tot nu toe vaker en meer in de plus dan in de min gestaan.

  Benieuwd naar het vervolg, mij leek het in ieder geval een kansrijke start en ik verhoog graag mijn inleg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *