Uitslag prijsvraag AEX

Recent hebben wij een prijsvraag uitgeschreven om de stand van de AEX te “voorspellen”. De uitslag is nu bekend en we hebben een winnaar uitgeloot.

Concreet ging dit als volgt: deelnemers reageerden op het forum op dit bericht en voorspel de stand van de AEX-index per 16 april. Daarnaast moest een motivatie opgegeven worden. Op het forum zijn nog alle standen na te lezen.

We hebben beloofd u op de hoogte te houden over de ontwikkeling van de koersranges waaruit gekozen kon worden bij de prijsvraag ‘Voorspel de AEX en win € 100’. En we houden ons graag aan die belofte: de expiratiekoers van afgelopen vrijdag leverde namelijk een fantastisch rendement op voor de High 340-380. Beleggers die deze range in maart aankochten, hebben een rendement van maar liefst 240% gerealiseerd!

Bovenstaande serie CoRanges werd uitgegeven op 16 maart en expireerde op 16 april. Achter de CoRanges staat de koers waartegen de CoRanges coöperatief konden worden ingekocht op woensdag 16 maart. De High 340-380, die werd gekocht voor € 439, was afgelopen vrijdag bij expiratie maar liefst € 1493 waard. Ofwel, een winst van 240%!

De High 340-380 is dus ook de winnende range bij de prijsvraag. Een flink aantal forumleden heeft in de afgelopen weken meegedaan aan deze prijsvraag. En meerdere forumleden hadden het bij het goede eind! Er kan -helaas, helaas- maar één winnaar zijn. De redactie van De Kritische Belegger heeft daarom de prijs van € 100 verloot onder de deelnemers die de juiste range hadden gekozen.

And the winner is….  eurotokkie. Van harte gefeliciteerd! De redactie van De Kritische Belegger zal binnenkort contact met je opnemen over de uitreiking van de prijs.

Ik wil graag voorstellen dit bedrag aan de ROPARUN te schenken. De Roparun (afkorting van ROtterdam-PArijs-RUN) is een estafetteloop van 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Lees hier meer.

Nieuwsgierig geworden naar de werking van CoRanges? Lees dan hier verder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.