fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Topbelegger: eurozone aandelen aantrekkelijk

Aandelen uit de eurozone zijn na de overwinning van Emmanuel Macron aantrekkelijk geprijsd. Hij is een sterke voorstander van vrijhandel en mondialisering. Macron heeft de tweepartijen status quo doorbroken met derde weg. Het economisch herstel in Frankrijk is de laatste jaren op stoom gekomen. In de afgelopen tijd is dit tot uitdrukking gekomen in beter dan verwachte resultaten van bedrijven. De consensus schattingen voor de groei van de Europese bedrijfswinsten zijn gestegen naar 14%. Voor Amerikaanse aandelen is dit slechts 11%. Dit kan er volgens Steven Andrew, fondsmanager van het M & G Episode Income fund er op wijzen dat aandelen in de eurozone aantrekkelijk gewaardeerd zijn en in de komende tijd mooie rendementen kan bieden.

Wij hebben drie Europese aantrekkelijke aandelen geselecteerd met een flink opwaarts potentieel van 25%. WILT U WETEN WELKE AANDELEN DIT ZIJN? BESTEL DIT RAPPORT VOOR SLECHTS 19,95 INCLUSIEF BTW. >>> VRAAG HIER NU HET RAPPORT AAN <<<

Beleggers kunnen nu zich meer richten op de fundamentele factoren nu het euro-uit-elkaar-vallen scenario naar de achtergrond is verschoven.De M&G Global Episode Income fund heeft een rendement gehaald van 49% in de afgelopen vijf jaar.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Topbelegger: eurozone aandelen aantrekkelijk”

  1. Avatar

    Er is een wezenlijk verschil in wat men denkt/hoopt en wat er werkelijk gebeurt..
    En al helemaal nu,in een tijd die op aandelenbeurzen vergelijkbaar is met 2007!..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *