Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Tussenstand (2)

De laatste update over de rendementen van de door mij voorgestelde aandelen en opties dateert alweer van eind mei. Hoogste tijd dus weer voor een update.

De hieronder weergegeven resultaten zijn niet alleen de posities die we al verkocht hebben, maar ook de openstaande adviezen. Sommige van deze adviezen zullen op winst staan dan wel een winst hebben opgeleverd en sommige adviezen zullen nog in de min staan. Oftewel, in deze column zal ik weer met de billen bloot gaan. Uiteraard is het aan een ieder zelf om te beoordelen of een door mij voorgestelde constructie ook past in zijn/haar beleggingsprofiel.

Voor de goede orde, alle rendementen (positief en negatief) zijn exclusief transactiekosten.

Tussenstand rendementen opties 2
Tussenstand rendementen opties 2

De kolom Resultaat zijn daadwerkelijk gerealiseerde winsten of verliezen. De kolom Tussenstand geeft het resultaat weer van posities die nu nog openstaan.

drs Richard H.J. de Jong RBA is adjunct directeur vermogensbeheer bij Van Lieshout & Partners N.V.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 reacties op “Tussenstand (2)”

 1. Avatar

  Ziet er mooi uit Richard. En jij durft. Op het moment dat ik niet eigenwijs genoeg meer ben, of te lui, ga ik je zeker inschakelen. Op dit moment twijfel ik over de verkoop van Crucell, loop met tomtom aardig mijn verlies in, heb ook verlies op Wessanen en gil van de pijn als het om Mittal gaat, op 33 gekocht, 3000 stuks. Misschien beter om naar jou te luisteren, maja, ik ben er nog steeds van overtuigd dat het me lukt.
  succes verder,
  Henk

  1. Richard de Jong
   Richard de Jong

   Beste Henk,

   Hartelijk bedankt voor je mooie compliment. De ervaring leert dat vooral eigenwijze mensen outperformance halen, zolang zij maar rustig blijven en zich niet door de waan van de dag laten leiden. Ik houd mijn Crucellen nog even vast. Dalen doet het niet meer en heeeeel misschien zit er nog wat meer in.

   Hopelijk blijf je mijn columns (met plezier ?) lezen. Voor de goede orde, de rendementen die ik hier laat zien, lijken misschien goed, maar iedereen moet wel beseffen dat ik ook met de columns in een makkelijke tijd ben begonnen. Het plaatje had er heel wat anders uitgezien als je al deze constructies in 2008 had gehad. Tja, in de afgelopen 10 jaar heb ik wel geleerd dat het slechtste wat je kunt doen is te veel risico lopen en niet meer na te denken.

   Mvg,

   Richard

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *