Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Kosteloos aandelen handelen? het is vanaf nu mogelijk

De JFD bank werd in 2011 opgericht door professionele handelaren. Doel was in eerste instantie om het gebrek aan transparantie in de beurswereld aan te pakken. Volgens de oprichters heeft iedereen recht op een rechtvaardige behandeling. Daarmee is de bank een game changer geworden en bepaalt het de nieuwste klantgerichte standaards in de beurswereld.

Ondoorzichtige en allesbehalve transparante wereld

Iedereen die de eerste schreden zette op de beursvloer en zich in de beurswereld waagt die vraagt zich vaak al snel af: hoe krijg ik hier voeten aan de grond? De wereld is ondoorzichtig en allesbehalve transparant. Zie daar je weg maar eens in te vinden. Het stuitte een aantal professionals nadrukkelijk tegen de borst, waarna de geboorte van de JFD Bank een feit was. De bank maakt kosteloos aandelen verhandelen voor iedereen mogelijk. Zo ontstaat een win-win situatie. Win jij, dan wint de bank ook. Over een win-win situatie gesproken. Uiteraard krijg je ook een eigen rekening bij de bank die het voor mensen mogelijk maakt om voor het platform of voor een app te kiezen. De gratis aandelenhandel geldt voor Nederlandse, Duitse en Amerikaanse aandelen. De bank hanteert de laagste tarieven van ons land.

Deelnemers krijgen vooraf geteste strategieën aangereikt

De JFD Bank biedt deelnemers vooraf geselecteerde strategieën aan waarmee belegd kan worden. Strategieën die uiteraard eerst getest en uitgebreid geprobeerd zijn. Zo omzeil je in eerste instantie de complexiteit van beleggen en bovendien kom je met de strategieën meer dan uitstekend beslagen ten ijs. Vervolgens krijg je onafhankelijk beleggingsadvies op basis van een analyse van de gebruikte technieken.

Zo wordt handelen in aandelen inzichtelijk

Daarnaast biedt de bank je bijscholing in professionele handelssignalen waarvoor wel een kleine bijdrage per maand gevraagd wordt. Wat de JFD Bank doet is het inzichtelijk maken van de werking van het handelen in aandelen. Het is uniek dat dit kosteloos gebeurt en het biedt iedereen die wil handelen de kans om dit daadwerkelijk te doen en onder de knie te krijgen. Bovendien is de kans groter dan ooit tevoren dat je door de strategieën te volgen ook nog eens succesvol handelt. Met advies en scholing ben jij binnen afzienbare tijd wel in staat de duistere en ondoorzichtige wereld te doorgronden. Door gratis te handelen in aandelen met behulp van deze bank leer jij als geen ander de basisbeginselen onder de knie te krijgen.

Dit is een advertorial.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *