Koop Europese aandelen

Tot de Amerikaanse presidentsverkiezingen op 6 november zien wij een laag neerwaarts risico voor aandelen. Centrale banken kopen momenteel wereldwijd staatsobligaties en drukken de rente. De rente op een Amerikaanse hypotheek met een looptijd van 10 jaar is aanbeland op 2,5 procent. Niet eerder in de geschiedenis heeft de Amerikaanse hypotheekrente zo laag gestaan.

Door de lage rente geven defensieve obligaties, gecorrigeerd voor inflatie, momenteel een negatief rendement. Aandelen daarentegen zijn historische niet duur en goed gekapitaliseerd. Wij verwachten door de monetaire verruiming meer vraag naar aandelen.

Het hele artikel kunt u lezen op:https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor/page/7#post-9483

Volgen

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in aandelen en heeft u niet dagelijks de tijd om de beurs te volgen, dan is Hedgevestor wellicht wat voor u. Er wordt gestreefd naar een absoluut positief rendement.

U kunt Hedgevestor gratis volgen op https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor.

Ook kunt u de portefeuille per e-mail volgen. Dit kunt u doen door u aan te melden als forumlid.  Plaats vervolgens een reactie in het draadje https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/aanvraag-hedgeinvestor waarbij u kenbaar maakt dat u de updates van de portefeuille per e-mail wilt ontvangen.

Vergeet niet een reactie te plaatsten op : 

https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/aanvraag-hedgeinvestor

Open aub geen nieuwe draadjes, maar maak u interesse kenbaar op de link hierboven.

Daarnaast kunt u het forum volgen op Twitter:  http://twitter.com/Beursforum

1 gedachte over “Koop Europese aandelen”

  1. Koop nu eens een goed dividend-aandeel zoals Coa-Cola en dan hoef je ook niet elke dag naar de beurskoers te kijken en je haalt een prima rendement. Vier keer dividend wat je kunt her-investeren of gebruiken gaat voor je inkomen en je hebt een rustige nachtrust , maar de meesten van ons hebben geen geduld daarvoor en vergeten wat het woord BE-LEGGEN inhoud. Ik BELEG mijn verdiende inkomen waar geen speculatie-woord in voorkomt. Het is zoals de sterkte man een bus probeert vooruit te trekken , in het begin gaat het moeilijk maar als ie eenmaal op gang komt is het een kwestie van de zaak aan het rollen houden.
    Een vooropgezet plan werkt het meest effectief : leg nu eens per dag 10 euro opzij en koop daar aan het eind van de maand het aandeel van wat je goed dividend-rendement opbrengt dan zul je zien dat je na dertig jaar miljoenen euro,s hebt gemaakt. In de tussentijd kun je veel vaker op vakantie dan je buren die te bang hiervoor zijn ( onbekend is onbemind) en op latere leeftijd is het gewoon het verschil tussen elke dag folders nakijken op koopjes of af en toe lekker uit eten gaan. Als je het niet kunt opbrengen voor je zelf doe het dan voor je kinderen of kleinkinderen. Maar ga niet in één of ander fonds omdat er dan weer iemand aan de touwtjes trekt en beslist over jouw geld. En zoek een echte hobby zodat je niet elke dag aan de koersen denkt want natuurlijk fluctureert het aandeel en gelukkig is er ook geen koers van de prijs van je huis te volgen anders waren er nu veel meer zelfmoorden geweest. Het gaat om de lange termijn damens en heren. Voordat je het weet zit je in een bejaardenhuis. Ik moest daar eens zijn voor mn werk en trof daar twee bejaarde mannen aan , de ene zei dat zn buurman hardstikke rijk was omdat hij veel obligatie’s had waarop ik zei dat hij er nu niks meer aanhad omdat ie in een bejaardenhuis zat. De heren waren direct stil en na een leven lang gewerkt te hebben viel eindelijk , volgens mij, het bekende kwartje, gewoon omdat eindelijk iemand de waarheid vertelde wat niemand anders durfde te vertellen.
    Zoals ik eens aan de waterkant hier in Friesland wijlen de heer Willem Duisenberg tegenkwam en heerlijk zat te vissen en te genieten van het water en de lucht. En dat word steed zeldzamer omdat we allemaal het liefst voor ons schermpje willen zoeken naar geluk wat eigelijks direct om de hoek is te vinden maar je moet er wel oog voor hebben maar dat ligt denk ik ook aan je opvoeding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.