fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Dit is niet de tijd om uw aandelen te verkopen

2017 was een geweldig jaar op Wall Street. De Dow, S & P en Nasdaq boekten allen een flinke winst voor het hele jaar. Maar dat betekent niet dat u in 2018 uit de markt zou moeten stappen. Dat zeggen de analisten van zakenbank UBS.

Volgens Rachel Gottlie zijn aandelen, hoewel de waarderingen hoog zijn in vergelijking met tien jaar geleden, niet erg duur. Bull markets, zegt ze, eindigen op onevenwichtigheden en uitbundigheid. We zien nu geen van beide.

De aanbevelingen van experts voor 2018 is voor u op een rijtje gezet en een selectie gemaakt van aandelentrackers om daarop in te spelen. KLIK HIER om het gratis rapport aan te vragen.

UBS ziet het komende jaar veel potentie. De zakenbank ziet kansen in de financiële sector, gedreven door deregulering, belastinghervorming en de stijgende rente. Daarnaast zijn er ook kansen in energie. Rachel zegt dat de olieprijzen zijn gestegen, maar het aanbod is gedaald. De vraag blijft hoog, dus er is ruimte voor hogere energieprijzen in 2018.

UBS ziet ook kansen in technologie nu we overschakelen naar zelfrijdende auto’s (zie Beleggen in zelfrijdende auto’s: drie topaandelen ) en robots.

Bitcoin

De zakenbank is echte negatief over Bitcoin. Rachel maakt zich vooral zorgen over het plotselinge daling van de cryptvaluta. UBS denkt dat bitcoin een zeepbel is maar is wel positief over de onderliggende technologie: Blockchain.

Amerikaanse belastingverlaging

UBS is van mening dat de Amerikaanse belastingverlaging zal resulteren in winstgroei. Rachel verwacht daarom een verdere opmars van de aandelenkoersen.

Rente gaat twee maal omhoog

En hoe zit het met de rentetarieven? UBS voorspelt dat de Fed de rente in 2018 tweemaal zal verhogen en verwacht dat de centrale bank pragmatisch genoeg is om de economie niet te verstoren.

 

[alert type=”info” icon-size=”normal”]De aanbevelingen van experts voor 2018 is voor u op een rijtje gezet en een selectie gemaakt van aandelentrackers om daarop in te spelen. KLIK HIER om het gratis rapport aan te vragen.[/alert]

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *