Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

TomTom verder omlaag naar 5 euro

Het aandeel TomTom gaat nog fors dalen. Een belangrijke steun bevindt zich op 5,15 euro. Dat was een vraag over een fonds die gesteld werd in de live chatsessie gehouden met technisch analist en vermogensbeheerder Cees de Vries.

Deelnemers konden hem vragen stellen over de ontwikkelingen op de financiële markten. U kunt ook meedoen. Zie hieronder.

TomTom op weg naar 5 euro

Wat vind je van het aandeel TomTom?

Cees:

Tomtom is fundamenteel gewoon een hype-aandeel en is dus niet voor langere termijnbeleggers. Recent is een forse daling ingezet, die steun rond EUR 5 mag verwachten. Indien Tom2 eronder duikt is het oppassen geblazen.

Technische analyse TomTom
Technische analyse TomTom

Klik op grafiek om te vergroten (opent in nieuw venster)

Wat verwacht je op korte termijn?

Cees: Nog wat daling richting 5.15

Is dat een belangrijke steun op dat niveau?

Cees: Dat moet het zijn anders zijn de rapen gaar, dus met strakke stop werken als wordt gekocht rond EUR 5.

Einde verslag.

Cees de Vries heeft geen posities in TomTom. De redactie van De Kritische Belegger heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

[advertentie]

Indien u op grotere schaal wilt meeprofiteren van zijn tips (er zijn er meer) neem dan contact op met Cees door op onderstaande link te klikken:

c.devries@dekritischebelegger.nl

[einde advertentie]

Wilt u ook meedoen?

Er is nu een besloten live chatbox beschikbaar voor bezoekers van De Kritische Belegger. Word lid van een exclusief gezelschap.

Het is de bedoeling om periodiek chatsessies met analisten te houden waarbij leden vragen kunnen stellen over de markten. (aandelen, AEX, olie, goud etc.). Ook kunt u een vraag stellen over uw favoriete aandeel.

Daarnaast kunnen chatleden onderling gedachten met elkaar uitwisselen.

Wie mee wil doen moet Skype installeren op zijn pc. Wie dat programma nog niet heeft kan terecht op http://www.skype.nl/. U kunt er gratis mee bellen, maar er zitten ook nog wat andere aardige features in. Bijvoorbeeld een chat room voor groepen en een SMS-functie.

Nadat u skype geïnstalleerd heeft, kunt u een e-mail sturen via het onderstaande contactformulier. Vermeld uw skypenaam en dan zal ik u op Skype uitnodigen.

[easy-contact]

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *