Profiteer van daling SBM Offshore

Wij hebben 800 aandelen aandelen van maritiem dienstverlener SBM Offshore vandaag gekocht tegen de openingskoers, 13,10 euro. Daarmee willen wij profiteren van de recente zwakte.  De koers van SBM Offshore is sinds het begin van dit jaar 20 procent gecorrigeerd en het bedrijf heeft 500 miljoen euro aan marktwaarde verloren. Aanleiding zijn aanhoudende slecht nieuws berichten over het Noorse project YME. In het slechste scenario moet SBM Offshore rekening houden met een last van 200 miljoen euro.

Het hele artikel kunt u lezen op: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor/page/4#post-7858

Hedgevestor

We zijn aan begin van dit jaar gestart met Hedgevestor, een hedgefonds portefeuille die bestaat uit individuele aandelen. Wij hebben een succesvolle vermogensbeheerder en een professionele handelaar bereid gevonden deze voor ons bij te houden. Jasper gelooft in duidelijkheid en alle posities worden dan ook beargumenteerd.

Een hedge fonds heeft als doelstelling om in zowel opgaande als neergaande markten een positief rendement te behalen. Dit betekent dat een hedge fund een absoluut positief rendement nastreeft, onafhankelijk van alle kuren van de aandelenmarkt.

De portefeuille wordt geleidelijk opgebouwd.  Elke positie wordt fundamenteel en technisch toegelicht. U krijgt inzage in de motieven en kunt de portefeuille schaduwen zonder de traditioneel aan hedgefondsen verbonden kosten : 2 procent beheer fee & 20 performance fee. Hedgevestor volgen is dus gratis.

Voor een overzicht van de resultaten zie  https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor/page/4#post-7835

Volgen

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in individuele aandelen en heeft u niet dagelijks de tijd om de beurs te volgen, dan is Hedgevestor wellicht wat voor u. Er wordt gestreefd naar een absoluut positief rendement.

U kunt Hedgevestor gratis volgen op https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor.

Ook kunt u de portefeuille per e-mail volgen. Dit kunt u doen door u aan te melden als forumlid.  Plaats vervolgens een reactie in het draadje https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor waarbij u kenbaar maakt dat u de updates van de portefeuille per e-mail wilt ontvangen.

Daarnaast kunt u het forum volgen op Twitter:  http://twitter.com/Beursforum

2 gedachten over “Profiteer van daling SBM Offshore”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.