Hedgevestor: koop Nedap

Hedgevestor heeft een nieuwe positie ingenomen. Wij hebben gisteren 500 aandelen van apparatenproducent Nedap op de openingskoers gekocht op 20,50 euro.  De huidige koers is 20,84 euro. Dat is een winst van 1,7%.

Ondanks de economische tegenwind laat Nedap een winststijging zien. De winststjging is te danken aan met name organische groei. De actuele outlook voor 2011 spreekt van een 7 tot 12 procent hogere winst dan vorig jaar.

Technisch heeft Nedap in eerste instantie ruimte richting 25 euro.

Het hele artikel kunt u lezen op: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor/page/4#post-7820

Hedgevestor

We zijn aan begin van dit jaar gestart met Hedgevestor, een hedgefonds portefeuille die bestaat uit individuele aandelen. Wij hebben een succesvolle vermogensbeheerder en een professionele handelaar bereid gevonden deze voor ons bij te houden. Jasper gelooft in duidelijkheid en alle posities worden dan ook beargumenteerd.

Een hedge fonds heeft als doelstelling om in zowel opgaande als neergaande markten een positief rendement te behalen. Dit betekent dat een hedge fund een absoluut positief rendement nastreeft, onafhankelijk van alle kuren van de aandelenmarkt.

De portefeuille wordt geleidelijk opgebouwd.  Elke positie wordt fundamenteel en technisch toegelicht. U krijgt inzage in de motieven en kunt de portefeuille schaduwen zonder de traditioneel aan hedgefondsen verbonden kosten : 2 procent beheer fee & 20 performance fee. Hedgevestor volgen is dus gratis.

De eerste 4 posities zijn ingenomen. Tot nu toe is winst gemaakt van 1.421 euro oftewel 1,4%.

Volgen

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in individuele aandelen en heeft u niet dagelijks de tijd om de beurs te volgen, dan is Hedgevestor wellicht wat voor u. Er wordt gestreefd naar een absoluut positief rendement.

U kunt Hedgevestor gratis volgen op https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor.

Ook kunt u de portefeuille per e-mail volgen. Dit kunt u doen door u aan te melden als forumlid.  Plaats vervolgens een reactie in het draadje https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor waarbij u kenbaar maakt dat u de updates van de portefeuille per e-mail wilt ontvangen.

Daarnaast kunt u het forum volgen op Twitter:  http://twitter.com/Beursforum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.