Paypal kan fors dalen

De recente koerszwakte bij PayPal wijst op een mogelijk fors neerwaarts potentieel. Ondanks een recente poging tot stabilisatie, handhaaft het technologieaandeel zich rond USD 68, zij het met enige koerszwakte die zich vorige week manifesteerde.

Huidige Koersontwikkelingen

Het PayPal-aandeel heeft belangrijke weerstand gevonden rond USD 68, maar de recente prijsdalingen hebben de onderliggende steunstructuren weer onder druk gezet. Momenteel vormen de hersteltrend sinds oktober vorig jaar en de 38-weken lijn (momenteel op USD 62,01/60,76) de cruciale steunzones.

Technische Analyse

Het risico bestaat dat een verdere daling onder deze steunzones zou kunnen leiden tot een interpretatie van de recente prijsactie als een topformatie. Dit zou theoretisch een neerwaarts potentieel van ongeveer USD 10 kunnen betekenen, waarbij PayPal zou kunnen terugvallen naar zijn meerjarige dieptepunt van USD 50,25 dat in oktober 2023 werd bereikt.

Conclusie en Beleggingsmogelijkheden

Hoewel de huidige koerstrends van PayPal niet bijzonder overtuigend zijn, bieden kortingscertificaten mogelijk aantrekkelijke rendementskansen, vooral als het aandeel verder daalt en zich richting belangrijke ondersteuningsniveaus beweegt.

Conclusie

De recente koerszwakte bij PayPal brengt de steunzones in gevaar, met potentieel voor verdere neerwaartse bewegingen als de huidige trends aanhouden. Beleggers moeten alert blijven op de ontwikkelingen rond USD 62,01/60,76, aangezien deze niveaus cruciaal zijn voor het bepalen van toekomstige koersrichtingen.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.