PayPal-aandeel blijft dalen in 2024

Het afgelopen jaar heeft de technologiemarkt een opmerkelijke opleving gezien, maar PayPal,, de populaire betaaldienst, lijkt helaas niet te profiteren. In 2023 moest het bedrijf al koersverliezen incasseren, en deze trend zet zich onfortuinlijk voort in 2024.

Achterblijvend resultaat PayPal

Terwijl de markt als geheel met 5% groeit, noteert het aandeel van PayPal alweer meer dan 3% in de min. Wat moet er veranderen om deze negatieve trend te doorbreken?

Weerstandszone

Om de neerwaartse trend te doorbreken, moet de aandelenkoers de weerstand bij $68,21 USD overwinnen. Als dit lukt, kunnen de 38-wekenlijn (momenteel bij $61,48 USD) en de neerwaartse trend sinds april 2022 (momenteel bij $62,92 USD) worden heroverd, waardoor beleggers daadwerkelijk op een kentering ten goede kunnen hopen.

Shortmodus:

Dan zouden beleggers daadwerkelijk kunnen uitgaan van een wending ten goede. Tot die tijd blijft het aandeel in een neerwaartse beweging, wat het interessant maakt voor handelaren die tegen de heersende markttrend ingaan en speculeren op een ommekeer, zodra bepaalde technische niveaus worden bereikt.

Conclusie

De technische positie van het PayPal-aandeel is nog steeds gespannen. Beleggers dienen dan ook voorzichtig te zijn en de koersontwikkeling van het aandeel nauwlettend te volgen.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.