Palo Alto is een prachtige belegging

Palo Alto Networks is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met cybersecurity. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten aan voor het beveiligen van netwerken, datacentra en cloud-omgevingen.

Relatieve Sterkte en Kelly-factor

Een van de favoriete benaderingen van de analisten van HSBC combineert het concept van Relatieve Sterkte volgens Levy met geldbeheeraspecten van de Kelly-factor. Beide criteria geven momenteel een “groen licht” voor het Palo Alto-aandeel.

Technische Analyse

Vanuit een technisch oogpunt begint het jaar ook met een echte knaller: afgelopen week werd opnieuw een nieuw hoogtepunt bereikt, wat momenteel gelijkstaat aan een nieuw all-time high (330,40 USD). Dit betekent dat de recente koersontwikkeling kan worden geïnterpreteerd als een zijwaartse consolidatiezone, wat resulteert in een berekend vervolgpotentieel van bijna 40 USD of een koersdoel in de buurt van 360 USD.

Risicobeheer

Maar ook vanuit risicoperspectief biedt de huidige koersontwikkeling een belangrijke oriëntatiehulp. Terwijl het huidige jaarlijkse dieptepunt bij 281,84 USD een eerste ondersteuning vormt, is het vanuit strategisch oogpunt belangrijk om de combinatie van de oude uitbraakmarkeringen rond 250 USD en de 38-wekenlijn (momenteel bij 244,83 USD) niet meer te onderschrijden.

Conclusie

Samenvattend, Palo Alto Networks toont sterke prestaties en heeft een positieve trend, wat het een aantrekkelijke belegging maakt. Echter, zoals altijd in beleggen, zijn er geen garanties en moeten beleggers hun eigen due diligence doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.