NVIDIA: winsten laten lopen, stop-loss aanpassen

In de dynamische wereld van technologie-investeringen is er één aandeel dat consequent de aandacht trekt: NVIDIA. Deze gids biedt een duidelijk en begrijpelijk overzicht van de huidige marktsituatie van NVIDIA.

De Kracht van Trends

“Trends dragen vaak veel verder dan beleggers zich in eerste instantie kunnen voorstellen.” Het aandeel Nvidia wordt al lang beschouwd als een schoolvoorbeeld van deze stelling. De recente koersontwikkeling bevestigt deze oude handelswijsheid. Het koersdoel uit de uitbraak van de recentelijk uitgesproken zijwaartse zone van 600 USD werd in recordtempo verwerkt.

Onbekend Gebied

Als gevolg hiervan is de hausse-trend van het papier absoluut intact. In het “onbekende gebied” voorbij de eerdere recordhoogtes kunnen slechts enkele weerstanden worden afgeleid. De 261,8% Fibonacci-projectie van de terugval van 2021 tot 2022 bij 732,10 USD vormt een van deze weinige barrières.

Risicobeheer

Vanuit risicoperspectief biedt de huidige grafiekverloop een belangrijke oriëntatiehulp. Onlangs heeft de technologietitel twee opwaartse gaten op rij gescheurd, waarvan de eerste onmiddellijk weer werd gesloten. Het resterende koersgat bij 636,90/631,90 USD vormt in de toekomst een eerste belangrijke terugtrekkingslijn.

Conclusie

Dienovereenkomstig kunnen op korte termijn georiënteerde handelaars dit gat gebruiken als een fijnmazige beveiliging aan de onderkant. Het is duidelijk dat NVIDIA een krachtige speler blijft in de technologiemarkt, met sterke trends die de koers voortstuwen. Beleggers zouden deze trends in de gaten moeten houden en hun strategieën dienovereenkomstig moeten aanpassen.

Beschrijving Waarde
Weerstand van de Fibonacci-projectie 732,10 USD
Steun van het resterende koersgat 636,90/631,90 USD

Deze niveaus geven belangrijke technische indicatoren weer die kunnen helpen bij het voorspellen van toekomstige prijsbewegingen van het NVIDIA-aandeel. Beleggers kunnen deze niveaus gebruiken om hun handelsstrategieën te informeren.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.