Nvidia blijft omhoog springen

Na de laatste kwartaalcijfers hebben we enkele zeer opwindende aspecten van het Nvidia-aandeel vanuit een grafiekperspectief besproken. Het technologieaandeel bereikte voor het eerst een viercijferig prijsgebied met een opwaarts gat, variërend van $960,20 tot $1.015,20. Dit markeerde ook de uitbraak uit de bandbreedte sinds februari, zoals besproken in “HSBC Daily Trading” van 24 mei.

Nieuw Opwaarts Gat, Recordhoogte en Marktkapitalisatie

De beloning voor deze inspanning is een nieuw opwaarts gat ($1.166,00 naar $1.174,68), een nieuw record ooit van $1.255,87 en een marktkapitalisatie die voor het eerst de drempel van 3 biljoen dollar heeft overschreden.

Koersdoel Behaald en Opwaartse Trend Intact
Het laatst genoteerde koersdoel van $1.175 werd in een absoluut recordtempo behaald. De bestaande opwaartse trend is meer dan intact.

Geldbeheer en Stop Loss
Niettemin biedt de huidige prijsontwikkeling ook belangrijke richtlijnen vanuit het perspectief van geldbeheer. Om de winst veilig te stellen, kan de stop loss voor bestaande longposities worden aangescherpt tot het niveau van het bovengenoemde koersverschil.

In het artikel wordt gesproken over een “opwaarts gat” van $1.166,00 naar $1.174,68. Dit is het koersverschil. Het advies is om de stop loss aan te passen tot het niveau van dit koersverschil. Dit betekent dat als u longposities in Nvidia-aandelen heeft, u uw stop loss zou instellen tot net onder het niveau van het recente opwaartse gat (rond $1.166,00).

Aangekondigde Splitsing
Let op: vanaf maandag worden de aandelen NVIDIA verhandeld op basis van de aangekondigde splitsing.

Prijs
Steunniveau $1.174,68
Weerstandsniveau $1.255,87
Huidige koers $1.210,45

Conclusie
Nvidia blijft indruk maken op de markt met zijn sterke prestaties en het bereiken van nieuwe hoogtes. De recente koersontwikkeling en de overschrijding van de marktkapitalisatie van 3 biljoen dollar benadrukken de robuuste groei en het vertrouwen van investeerders. Met de aankomende aandelensplitsing kunnen beleggers zich voorbereiden op een nieuwe fase van handel, terwijl ze hun winsten beschermen door middel van strategisch geldbeheer.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.