Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Favoriete aandelen 2e helft 2017

We zijn alweer halverwege het jaar. Beleggers kunnen terugkijken op een succesvol eerste helft geholpen door de verdere verbetering van de wereldeconomie en overwegend gunstige kwartaalcijfers. De laatste weken blaast de beurs wat stoom af, onder meer door een dalende olieprijs, maar de vooruitzichten blijven goed. De toonaangevende beursgraadmeter Dow Jones klim met 8% in de eerste zes maanden van dit jaar. De technologiebeurs Nasdaq schreef er zelfs 14,5%  bij. De FANG (Facebook Apple Netflix en Alphabet) aandelen waren erg gewild.

Een meerderheid van de analisten voorziet een verdere stijging van de S&P 500 met nog eens 5%. Deze beursindex is circa 9% dit jaar gestegen. Dat betekent een koersdoel van 2.550 aan het eind van dit jaar.

Wij hebben een rapport opgesteld met aandelen die kansrijk zijn voor de tweede helft van dit jaar. U kunt dit rapport voor slechts 9,95 euro in bezit krijgen. Wij sturen u het dan per e-mail toe. U kunt het HIER AANVRAGEN

 

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

4 gedachten over “Favoriete aandelen 2e helft 2017”

  1. Je kunt natuurlijk een beurs omhoog denken, maar het blijft slechts bij denken..

    Een aandeel eruit pikken wat de rest van de aandelen zal verslaan tijdens een bearmarkt, die pik je er nu niet uit… Beter is geen enkel aandeel aan te kopen, hou de centen gewoon op zak, loop je daarop geen enkel risico..

  2. Onderling zijn de verschillen groot. Bijvoorbeeld Wessanen en Unilever zijn in vergelijking met Ahold duur. Je kunt ook onderling van aandelen wisselen. Alternatieven zijn er niet. Aandelen zijn op dit moment duur en de rente zou kunnen gaan stijgen. Dit is voor aandelen niet gunstig. Het is dus gissen.

  3. Vreemd is dat Air France met een negatief vermogen nu op 12 euro staat. Ook pensioentekort is nog niet opgelost. Beurzen overdrijven soms.

    1. Zo vreemd is dat niet, het fundamentele loopt nooit in pas met de waarde van het aandeel, dat is de makke van fundamentele analyse….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Favoriete aandelen 2e helft 2017

Source: Nico Jensen & https://flic.kr/p/9qmcC5
Source: Nico Jensen & https://flic.kr/p/9qmcC5

We zijn alweer halverwege het jaar. Beleggers kunnen terugkijken op een succesvol eerste helft geholpen door de verdere verbetering van de wereldeconomie en overwegend gunstige kwartaalcijfers.  Een meerderheid van de analisten voorziet een verdere stijging.

Wij hebben een rapport opgesteld met zeven aandelen die kansrijk zijn voor de tweede helft van dit jaar. U kunt dit rapport voor slechts 9,95 euro hieronder aanvragen.

Op dit artikel is onze Privacyverklaring van toepassing KLIK HIER

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur