Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Vergeet Bitcoin, let op graan !

Terwijl Bitcoin volop in de aandacht staat is er stille revolutie aan de gang die zeer winstgevend kan zijn. De prijs van uw brood en pizza staat aan de vooravond van een opmars omdat de prijs van de aristocraat onder de granen, namelijk de zomertarwe (Hard red spring wheat) explodeert door de verergerende droogte in Amerika.

De futures stegen met 8,5% op donderdag, de sterkste stijging binnen een dag sinds 2010 nadat Canada de verwachting van de oogst naar beneden bijstelde. De futures zijn in juni met 31% gestegen en hebben daarmee volgens Bloomberg 80 andere grondstoffen verslagen.

Bron: Zero Hedge

Het noordelijke deel van de Verenigde Staten wordt dit jaar geplaagd door droogte en de omstandigheden zijn het slechtst sinds 1988. Een andere factor die de futures vleugels geven is de situatie in Canada. De regering heeft  de verwachting meer verlaagd dan analisten hadden voorzien.

Beste belegger is dit wat u zoekt? :  Auto trading in graan die gemiddeld 100% per jaar heeft verdiend. Benieuwd naar onze top vijf : Vraag nu kosteloos informatie aan

Dit programma heeft  met een startkapitaal van 15.000 USD in 2016 , een actueel resultaat van 25,432 USD van gemaakt. Dit betekent een gemiddelde rendement van 100% per jaar.Vergelijk dit met uw beleggingen.

De molenaars zullen tarwe uit Canada moeten importeren als ze niet van Amerikaanse boeren kunnen kopen. De kleinere oogsten en productiemoeilijkheden in Canada betekenen minder aanbod dus een opwaartse druk op de prijzen. “De gewassen branden weg”, aldus grondstoffenanalist Joe Lardy van CHS Hedging. De futures stegen met 60 cent naar de hoogste stand in drie jaar van $7,68 op de Minneapolis Grain Exchange. Tegelijkertijd zwellen de volumes aan en bereikten de hoogste stand in de geschiedenis.

Volgens analisten van Societe Generale kunnen de futures stijgen naar $8 tot $10. De stabiele vraag en een aanzienlijke schaden aan de oogst van 2017-2018 kan leiden tot aanhoudende krappe voorraden. In de komende 15 dagen wordt geen regen verwacht en daarmee zal de druk op de prijzen aanhouden.

Beste belegger is dit wat u zoekt? :  Auto trading in graan die gemiddeld 100% per jaar heeft verdiend. Benieuwd naar onze top vijf : Vraag nu kosteloos informatie aan

 

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Vergeet Bitcoin, let op graan !”

  1. Avatar

    Als iets parabolisch omhoog gaat, of is gegaan,kun je er vergif op innemen dat het terug gaat naar waar het vandaan kwam, of zelfs lager… Droogte of niet, daar heeft de grafiek lak aan want dat is maar bijzaak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *