Carvana is een interessante belegging

Zijn er nog aandelen die achterblijven in de huidige opwaartse trend en daarom mogelijk nog potentieel hebben om in te halen? Het antwoord is ja! Een actueel voorbeeld van zo’n aandeel is Carvana (huidige koers: $75,47). In de loop van ongeveer twee jaar heeft zich hier een omgekeerde schouder-hoofd-schouder-formatie ontwikkeld, die nu definitief is voltooid met de sprong over de hoogtepunten rond 60 USD.

Over Carvana

Carvana is een e-commerce platform voor het kopen en verkopen van gebruikte auto’s. Het bedrijf biedt verschillende varianten van gebruikte auto’s aan, waaronder sedans, SUV’s, stationwagens, coupés, cabriolets, hatchbacks, minibusjes en vrachtwagens.

Bevestiging van de uitbraak

De beschreven uitbraak wordt bevestigd door het recente MACD-koopsignaal. Maar ook de ontwikkeling van de omzet onderstreept het karakter van de trendomslag van de besproken omkeerformatie.

Potentieel koersdoel

Conservatief berekend, biedt de genoemde S-K-S-formatie een berekend koersdoel van ongeveer 100 USD. In het gebied van dit doel heeft het aandeel in het verleden al vaak belangrijke hoogte- en dieptepunten gemarkeerd.

Toekomstige trendomslag

Om de besproken trendomslag niet in gevaar te brengen, is het in de toekomst belangrijk om het huidige weekdieptepunt van 66,97 USD niet meer te onderschrijden. Op basis hiervan kunnen nieuwe longposities worden afgedekt.

Conclusie

De Carvana-aandelen tonen een veelbelovende trendomslag, ondersteund door zowel technische indicatoren als handelsvolumes. Beleggers die op zoek zijn naar kansen in de huidige markt, zouden dit aandeel in de gaten moeten houden.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.