Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Biotech biedt weer fraaie potentie in 2016

Grote farmaciebedrijven vechten letterlijk om innovatieve biotech bedrijven. De grote farmaceuten zijn een marketingmachine geworden met veel geld en een wereldwijd distributiekanaal. Ze slikken de kleine bedrijven op om zo goed gevulde portefeuille te verkrijgen. Zelf ontwikkelen ze nog maar weinig. Dankzij de belangstelling van een grote farmaceut was Galapogos een van de hoogvliegers van 2015 met een stijging van meer dan 200%.

Wij hebben een rapport samengesteld met 10 innovatieve biotech bedrijven die een enorme potentie hebben. Dit rapport wordt u kosteloos aangeboden door Donau Capital.Download dit rapport. Een slimme belegger laat dit buitenkansje niet liggen.

Het afgelopen jaar had alles in zich om een enorm succes te worden voor de sector Biotechnologie. Tot in het midden van dat jaar steeg de Nasdaq Biotech Index (NBI) met ruim 30% tegen 3,4% voor de S&P 500. In deze periode vond er elke week wel een IPO plaats.

De verwachtingen voor 2016 zijn om alle bovenstaande redenen niet hooggespannen. Dat maakt de sector volgens ingewijden juist zo interessant. Het verwachtingspatroon is zo laag dat positieve verrassingen waarschijnlijk voor het oprapen zullen liggen. Dat zal waarschijnlijk pas in de loop van 2016 gaan spelen. Wie eerder zijn slag wil slaan, moet goed zijn huiswerk doen. Stockpicking is voor het begin van 2016 een aan te bevelen weg.

Donau Capital heeft voor u alvast enig voorwerk gedaan! Wilt u meer weten, klik dan de link aan en vraag gratis het rapport met 10 namen aan.

1.Lexicon Pharmaceuticals Koers: $ 13,07 Koersdoel: $ 26

Dit biotechnologiebedrijf kent een aantal onderzoeksterreinen. Zo doet het onderzoek naar diabetes en naar obesitas. Het verricht ook onderzoek naar hart en vaatziekten, naar bepaalde vormen van kanker en naar aantastingen van het immuunsysteem.

Lexicon heeft nu twee veelbelovende medicijnen in de laatste klinische fase van onderzoek. Het is zeer wel in staat om de huidige pijplijn opnieuw en verder aan te vullen. Het kan daarvoor gebruik maken van een platform dat de eigen medicinale vindingen combineert met gen toepassingen van buiten. Juist deze unieke combinatie geeft het bedrijf en dus het aantal medicijnen een groot opwaarts potentieel.

2.Pacira Pharmaceuticals Koers:$ 76,79 Koersdoel: $123

Pacira Pharmaceuticals ontwikkelt vooral producten die bedoeld zijn voor gebruik in ziekenhuizen en in het bijzonder tijdens en na chirurgische ingrepen. Wat dat betreft heeft het bedrijf nu een pareltje in handen met EXPAREL. Dit medicijn moet de pijn bestrijden tijdens de chirurgische ingreep. Aanvankelijk beperkte toezichthouder FDA het medicijn tot twee chirurgische ingrepen, waarbij de positieve effecten aangetoond waren. Na een rechtszaak heeft Pacira het recht het medicijn ook aan te grijpen voor pijnbestrijding bij andersoortige ingrepen. Dat maakt de potentiele markt voor EXPAREL veel groter. Voor beleggers kan Pacira alleen al interessant zijn, omdat het bedrijf zowel zelf kan acquireren als geacquireerd kan worden.

10 innovatieve biotech bedrijven

Een slimme belegger laat dit buitenkansje niet liggen.

Hier Aanvragen

Disclaimer: Bovenstaand artikel is geen professioneel beleggingsadvies en het is ook geen uitnodiging om te gaan beleggen. Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het artikel is louter de persoonlijke mening van de auteur.

Bron: Rendabel Beleggen

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *