Een prima resultaat van Critivestor, onze portefeuille met wereldwijde beleggingen. De winst is verder opgelopen naar 1.129 euro oftewel een rendement 11,54%. Daarmee blijft het positieve resultaat toenemen. Vorige maand stond de teller nog op 315 euro. De portefeuille is op 3 oktober van vorig jaar gestart.
Het is belangrijk te weten dat deze goede prestaties exclusief dividend zijn. De beleggers die de portefeuille volgen ontvangen dit dividend (kan oplopen tot bijvoorbeeld 7,7 % ). Daardoor is hun rendement in werkelijkheid aanzienlijk hoger!
Wilt u profiteren van de wereldwijde trends en beleggen in markten zoals Brazilië, Rusland, India en China en andere opkomende markten? Wilt u inspelen op ontwikkelingen in grondstoffen en aandelenmarkten? Dan is Critvestor wat voor u.
Voor wie is het geschikt?
Als u niet de hele dag de tijd heeft om de markten te volgen of gewoon niet wilt volgen, dan is Critivestor een mooie nieuwsbrief voor u. Wij beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek. Het aantal transacties voeren wij uit op basis de kansen in de markten.
Beleggers die zich abonneren kunnen elke week een update van de portefeuille verwachten. Daarnaast geven wij een wijziging van de portefeuille zo spoedig mogelijk door. U krijgt dus niet alleen de instap maar ook de uitstap te weten.
Abonnement
Wij vragen voor de nieuwsbrieven een bedrag van slechts 99 euro inclusief BTW voor 3 maanden.
Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder. U krijgt dus elke week een nieuwsbrief met een update en ook als er een wijziging in de portefeuille plaatsvindt.
U kunt u aanmelden via critivestor@dekritischebelegger.nl. Vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land.
Disclaimer
De content is niet bedoeld als beleggingsadviezen. U heeft de vrijheid om het al dan niet op te volgen. Op alle content is onze disclaimer en Algemene voorwaarden van toepassing.
Beste Satilmis,
Met interesse volg ik de ontwikkeling van Critivestor. Ik ben van mening dat een belegger niet kan inschatten of het gerealiseerde rendement tot nu toe goed is of niet. Dat kan alleen als er ook iets wordt verteld over het genomen risico. Daarnaast dient er een relevante benchmark genoemd te worden. Dan kan een belegger de prestaties vergelijken. Omdat in de uitgangspunten genoemd wordt ‘outperformance van bijvoorbeeld de AEX’, lijkt mij dat jullie de AEX als referentie-index nemen. Als dit zo is, dan blijkt uit mijn berekening dat de AEX-herbeleggingsindex 21,69% heeft opgeleverd. Hiermee neemt de underperformance verder toe.