10 veilige dividendaandelen voor uw pensioen

De huidige lage rente is een uitdaging voor beleggers die rendement willen halen. Dividendaandelen worden steeds aantrekkelijker vanwege hun relatieve rendement en hun periodieke uikering. Deze houden de koopkracht beter op peil dan de vergoeding op obligaties.

Wij hebben in diverse artikelen het belang van dividend benadrukt. Zo stelde Jochem Baalmann:

“Uit het verleden blijkt ook dat dividenduitkeringen en de groei van het dividend de belangrijkste drijvende krachten achter het rendement op aandelen zijn. Wie bijvoorbeeld 20 jaar geleden geld had gestoken in de CAC 40, de nationale index van Frankrijk, stond eind vorig jaar op een winst van 354%. Daarvan is 151% toe te schrijven aan koerswinsten en 203% aan dividendbetalingen, ofwel dividend was goed voor 57% van het totale rendement. Als we kijken naar het Verenigd Koninkrijk, dan zien we over deze periode een vergelijkbare uitkomst met een dividendbijdrage van 62%”.

Wij hebben 10 aandelen van solide bedrijven geselecteerd die het hoogste dividendrendement bieden (4% of meer). De meeste ondernemingen hebben hun dividend in de afgelopen 10 jaar steeds verhoogd en hebben een dividend veiligheid van boven de 60. Dat betekent dat de betalingen waarschijnlijk erg veilig zijn.

WIJ BIEDEN DIT RAPPORT AAN VOOR SLECHTS 49 EURO INCLUSIEF BTW. >>> VRAAG HIER NU HET RAPPORT AAN <<<

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 veilige dividendaandelen voor uw pensioen

Source: TaxRebate.org.uk & https://flic.kr/p/9Vybdi
Source: TaxRebate.org.uk & https://flic.kr/p/9Vybdi

De huidige lage rente is een uitdaging voor beleggers die rendement willen halen. Dividendaandelen worden steeds aantrekkelijker vanwege hun relatieve rendement en hun periodieke rendement. Deze houden de koopkracht beter op peil dan de rentevergoeding van obligaties.

Wij hebben voor u 10 aandelen geselecteerd die u kunt kopen voor uw pensioen of voor een vaste inkomen. U kunt dit rapport als belegger voor slechts 49 euro inclusief BTW van ons ontvangen.

Op dit artikel is onze Privacyverklaring van toepassing KLIK HIER