Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Chel Trading

U heeft een baan overdag of u wilt niet de hele dag naar koersen staren? Dan is Chel Trading wat voor u. Een trader moet zich niet al te druk maken. Anderzijds willen we een acceptabel rendement behalen. Met acceptabel bedoelen we minimaal 25% op jaarbasis.

Het rendement sinds de start op 25 april van dit jaar staat op 19,6% oftewel een winst van € 1963,- inclusief transactiekosten. Het volledig overzicht kunt u hier vinden. https://www.dekritischebelegger.nl/chel-trading-resultaten/.

De signalen worden in dit draadje gepubliceerd.

Hoe werkt het?

Vooraf geven per wij per e-mail en op het forum aan wat voor positie wij willen innemen en tegen welke koers. Concreet betekent dat een advies als “wij gaan <aantal> <product> kopen tegen een koers van xxx euro. Deze acties worden uiterlijk om 08.00 uur gepost, dus voor opening van de beurs. Meestal zijn de adviezen dagen te vroeg, waardoor een belegger er gemakkelijk op kan anticiperen.

Is de belegging gekocht dan maken wij het koersdoel en de stoploss bekend. Wij maken dus zowel de instap- als de uitstap-koers bekend.

Mochten wij lopende de trade de niveaus aanpassen –wat wel eens gebeurt- dan maken wij dat eveneens weer vooraf bekend via e-mail en op het besloten deel van het forum.

Volgens een tevreden lid: “”Chel doet het goed, lekker rustig en je kunt goed slapen ook, niet onbelangrijk.”

Abonnementen

Wij bieden de signalen tot 1 augustus gratis aan. Op die manier heeft u de werkwijze bekeken en ook zelf kunnen zien wat de resultaten waren. Omdat de administratie enkele dagen in beslag neemt, raad ik u aan om zo snel mogelijk u aan te melden als abonnee. Op die manier mist u geen enkel signaal.

Vanaf 1 augustus kunt u kiezen voor de volgende abonnementen.

1. Proefabonnement van 1 maand: € 69. U kunt dan zien of het wat voor u is. Na het einde van de periode kunt u zelf aangeven of u de signalen langer wilt ontvangen.

2. Kwartaalabonnement: € 179. U abonnement loopt automatisch af tenzij u aangeeft de signalen verder te ontvangen.

Disclaimer

De signalen zijn niet bedoeld als beleggingsadviezen. U heeft de vrijheid om het al dan niet op te volgen. Op alle content is onze disclaimer en Algemene voorwaarden van toepassing.

Inschrijven

Om de adviezen te volgen dient u lid te zijn van het forum. Als u geen lid bent, kunt u zich registreren: Klik hier

Stuur ons daarna een e-mail voor welk abonnement u kiest. Vermeld daarnaast uw adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land: chel@dekritischebelegger.nl

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 reacties op “Chel Trading”

 1. _DrDoom_

  Beetje jammer maar het is natuurlijk jullie goed recht om hier geld voor te gaan vragen, alleen ik heb de boodschap ondertussen al wel genoeg keren gelezen.

 2. Avatar

  @_DrDoom_: Onze excuses voor het ongemak, maar we willen iedereen op de hoogte stellen.

  Er zijn heel veel diensten op het internet die gouden bergen beloven van maar liefst 1000%. Wij zijn bescheiden en streven een rendement van minimaal 25% na. Daarom wilden wij voor Traders, de naam zegt het al “Chel Trading”, een dienst opzetten die rustiger is dan dagelijks in -en uitstappen en die minder risico’s neemt dan daytrading. Daarnaast zetten we nooit een groot bedrag in per trade.

  Ook duren te trades van enkele weken tot enkele maanden. Stoplossen worden ruim van te voren meegegeven. Het is dus een vorm van swingtrading.

  We hebben alles transparant en eerlijk gepubliceerd. De resultaten kun je zien. Dat zie je niet van sommige andere “diensten” . De lezers hebben een beeld gekregen of het ook wat voor hun is. Alles is dus transparant en eerlijk verlopen.

  Al met al vind ik dit een goede dienst voor traders. Het is voor ons een manier om de trader te helpen met zijn beslissingen.

  Ja, wij ageren tegen mensen die de boel belazeren en luchtkastelen beloven. Wij zijn relatief bescheiden en hebben geen irreële doelen. Dus de bedoeling is om een alternatief te zijn tegen mensen die dat wel doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *