Stemming DAX blijft wisselvallig

In overeenstemming met de prognose bleef de DAX wisselvallig en zonder richting. Ook voor morgen is het stemmingsbeeld niet anders. De intraday cycli beloven een matige tot zwakke openingsfase, die in de loop van de dag een basis voor herstel oplevert. Het meerdaagse stemmingsbeeld is aanhoudend wisselvallig, mogelijk wat zwakker.

Wilt u ook 350% rendement in 2,5 jaar. Kom dan langs op onze seminar en wij leggen u uit hoe u dat kunt bereiken. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

DAX 22 maart 2018
DAX 22 maart 2018

Over de grafiek

De koersgrafiek (wit) toont het koersverloop van de DAX van de afgelopen 4 handelsdagen. Van de vier cycli zie je zowel het historische als het toekomstige verloop (1 dag vooruit).

De mintgroene lijn onderscheidt strategische koopwaardige fases (grafiek onder mintgroen) van verkoopwaardige periodes (grafiek boven mintgroen). De paarse lijn levert een extra tactische tradingindicatie: de grafiek onder paars is koopwaardig, boven paars is verkoopwaardig.

De sentimentcycli zijn berekend op basis van een sentimentindicator. De cycli tonen de trend van het sentiment, berekend over de afgelopen 135 handelsdagen (dus ongeveer 6 maanden).

Door hun diepe wortels in de koershistorie staat het verloop in de komende  4 handelsdagen – met een waarschijnlijkheid van 97% – zo goed als vast.

Anders dan de traditionele technische analyse volgt het koersverloop de indicatoren (de cycli), in plaats van andersom.

Pieter Bos

Wilt u ook 350% rendement in 2,5 jaar. Kom dan langs op onze seminar en wij leggen u uit hoe u dat kunt bereiken. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.