Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Wilt u ook 350% rendement ?

Beleggen doet u om een mooi rendement te behalen of u doet het als hobby. U spaart voor uw pensioen of de studie van uw kinderen of kleinkinderen. Het blijft evenwel een moeilijke zaak. De voornaamste reden is emotie. Uit recent onderzoek blijkt dat emotie steeds weer veel rendement kost. Het goed en juist inschatten is een hele tour de force. Als daar dan ook nog emoties bij komen kijken, dan is dat zeker voor de particuliere belegger bijna een onmogelijkheid. Het verkeerd inschatten van de markt kost vooral particuliere beleggers veel geld, veel meer dan tot nu toe was aangenomen.

Voor een consistente winst heeft u consistent handelen nodig en dat blijkt voor particulieren lastig te zijn. Dat consistent handelen kan bijvoorbeeld door middel van het systeem DaxTrader dat wij ontwikkeld hebben op de Duitse beursgraadmeter DAX. De resultaten zijn niet mis: sinds juni 2015 is een rendement van 355% gehaald. De winst is dus gemiddeld meer dan 100% per jaar. Hierbij is nog niet het effect van stapelen meegenomen. Het rendement zou dan nog hoger uitvallen.

DaxTrader Korte Termijn 15 maart 2018
DaxTrader Korte Termijn 15 maart 2018

De risico’s zijn ondertussen ook beperkt gebleven. Er zijn slechts drie kwartalen met verlies geweest en er is geen enkel jaar met verlies gesloten.

Wilt u ook kans maken op 350% rendement in 2,5 jaar? Komt u dan op ons seminar in Bunnik en wij leggen u uit hoe ook u dat kunt bereiken. Ik kan me voorstellen dat u benieuwd bent naar de strategie en de persoon er achter. Daarom dit seminar over automatisch beleggen. U kunt vragen stellen en ik zal tevens ook enkele begrippen uitleggen bijvoorbeeld wat een CFD is en hoe geprofiteerd kan worden van een stijging dan wel daling van de beurs.

Het seminar is op 15 mei in het Postillion Hotel in Bunnik. Inloop vanaf 18:00 uur en start om 19:00 uur. Deelname kost u slechts 75 euro inclusief BTW. Na uw aanmelding sturen wij u de bankgegevens. Meldt u zich snel omdat het aantal plaatsen beperkt is.

Plaats:

Postillion Hotel in Bunnik. Makkelijk te bereiken per auto. Zie http://www.postillionhotels.com/nl-nl/hotels/postillion-hotel-utrecht-bunnik/location-directions en parkeren is gratis.

De bereikbaarheid is dus uitstekend.

Inbegrepen: Onbeperkt gebruik van koffie, thee, fruitsappen, mineraalwater, heerlijke wisselende (gezonde) snacks en viennoiserie in de break-out ruimte buiten de zaal. Na afloop is er warm bittergarnituur.

Wat krijgt u er voor terug?

U krijgt er een leerzame avond boordevol tips! Een avond die u normaal honderden euro’s zou kosten. Het zal uw zienswijze op beleggen kunnen veranderen, waardoor u voortaan simpelweg beter kunt beleggen/traden.

Ik zal u uitleggen hoe ik zelf trading zie en ik ga u tips geven hoe u een goede handelaar zult worden. Daarnaast vertel ik u hoe u zelf een systeem kunt bouwen en wat er dan bij komt kijken. Ik zal u ook de grondslagen van ons systeem toelichten. Voorts vertel ik u hoe u automatisch kunt handelen. Ideaal als u weinig tijd heeft maar toch wilt profiteren van de bewegingen op de beurs.

Meld u zich snel aan met deze link

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *