Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Spectaculaire beursresultaten in deze volatiele markt

Ons nieuwe handelssysteem op de Duitse DAX heeft in nauwelijks anderhalve maand maar liefst  9.000 winst bij mekaar getrade. Dit met een budget van slechts 7.000 euro. Dit betekent een rendement van ruim 128%!

De beurzen zijn helemaal van slag. Dagelijks zien we grote uitslagen. Veel beleggers kijken hun ogen uit naar deze enorme bewegingen. Er is veel geld te verdienen maar ook te verliezen. Het is daarom belangrijk om zonder emotie te handelen. Bewust en beredeneerd.

Wij lanceerden op 29 juni een nieuw product: DaxTrader Korte Termijn. Er was namelijk ook behoefte aan een handelssysteem die op korte termijn bewegingen op de Duitse DAX kon inspelen.  Er was namelijk ook behoefte aan een handelssysteem die op korte termijn bewegingen op de Duitse DAX kon inspelen.

Vandaag zien we een herstel in de afgelopen dagen nog sprake was van een forse correctie. Het systeem heeft vandaag de short positie gesloten en heeft een long positie geopend om te profiteren van dit herstel.

Wij hebben een backtest uitgevoerd. De resultaten zagen er goed uit. We wilden weten of dit in de praktijk ook werkt. Wij hebben negen signalen op het forum gepubliceerd:

DaxTrader Korte Termijn
DaxTrader Korte Termijn

Met andere woorden, in nauwelijks anderhalve maand heeft dit systeem maar liefst  9.000 winst bij mekaar getrade. Dit met een budget van slechts 7.000 euro. Dit betekent een rendement van ruim 128%!

Wij bieden dit abonnement aan op basis van no cure no pay waarvoor”high water mark” geldt. Het is een eerlijke methode waarbij wij risico’s nemen en ons kwetsbaar opstellen.

Wilt u liever vaste kosten per kwartaal, dat kan ook. Geef dit aan op het aanmeldforumulier en we kunnen dan een deal met u maken.

Doel

Wilt u ook winstgevend beleggen zonder grote risico’s maar met een prima resultaat. Dan is DaxTrader Korte Termijn wat voor u. Er is een startkapitaal nodig van € 7.000. Het doel is een rendement van 250% per jaar te halen. U kunt lid worden via deze link: KLIK HIER

Uitgebreide brochure

Wij hebben een brochure samengesteld die u kunt downloaden: KLIK HIER

Een verwijzing voor de titelfoto naar: https://flic.kr/p/7s247r

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.