Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

6792 euro winst op anderhalve maand!

De huidige markt lijkt aan richting te ontbreken. Het is daarom voor beleggers moeilijk om een trend te ontwaren. De hoge beweeglijkheid brengt veel emotie met zich mee. Toch zijn er manieren om te profiteren van deze markt, namelijk door systematisch te beleggen. Wij lanceerden op 29 juni een nieuw product: DaxTrader Korte Termijn. Er was namelijk ook behoefte aan een handelssysteem die op korte termijn bewegingen op de Duitse DAX kon inspelen.

Vandaag zien we een forse correctie waar in de afgelopen weken nog sprake was van een stijging.  Het systeem is vandaag dan ook short gegaan en verwacht wordt dat we deze positie met winst zullen sluiten.

Wij hebben een backtest uitgevoerd. De resultaten zagen er goed uit. We wilden weten of dit in de praktijk ook werkt. Wij hebben acht signalen op het forum gepubliceerd:

DaxTrader Korte Termijn

Met andere woorden, in nauwelijks anderhalve maand heeft dit systeem maar liefst 6.792 euro winst bij mekaar getrade. Dit met een budget van slechts 7.000 euro. Dit betekent een rendement van bijna 100%!

Wij bieden dit abonnement aan op basis van no cure no pay waarvoor”high water mark” geldt. Het is een eerlijke methode waarbij wij risico’s nemen en ons kwetsbaar opstellen.

Wilt u liever vaste kosten per kwartaal, dat kan ook. Stuur ons een e-mailtje.

Doel

Wilt u ook winstgevend beleggen zonder grote risico’s maar met een prima resultaat. Dan is DaxTrader Korte Termijn wat voor u. Er is een startkapitaal nodig van € 7.000. Het doel is een rendement van 250% per jaar te halen. U kunt lid worden via deze link: KLIK HIER

Uitgebreide brochure

Wij hebben een brochure samengesteld die u kunt downloaden: KLIK HIER

Een verwijzing voor de titelfoto van Will Palmer naar: https://www.flickr.com/photos/willpalmer/378563092/

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

8 gedachten over “6792 euro winst op anderhalve maand!”

 1. Ik heb Ordina eens opgepikt. Dit aandeel is naar mijn inziens te fors gedaald. Ik hoop op een flink herstel. Een paar weken wachten en dan oogsten. Dit is ook nog een overnamekandidaat en Geert Schaaij is een fan van dit bedrijf. Hoop ook op een flink rendement.

 2. Hans , je doet lhet totaal verkeerd. Je moet aandelen kopen voor dividend en anders niet. Je gaat op deze manier vroeg of laat al je geld verliezen. Beurshandelaren leven van zulke mensen als jou, hoe meer je handelt hoe meer zij verdienen: zij kunnen namelijk de koers zo manipuleren dat zij het meeste profeit van zullen hebben. Doe het niet!! Volg alleen deze meneer : John Bogle. En er gaat een wereld gaat voor je open. Je moet wel snel zijn : hij is dik in de tachtig. Ikzelf heb al meer dan dertig jaar CocaCola aandelen: en met dividend kun je mooi van op vakantie en je vermogen word steeds meer dmv splitsingen in de loop der jaren.

 3. Inderdaad, een mooi resultaat! AEX Trader zal waarschijnlijk ook wel binnenlopen?
  Met de AEX zelf aan de slag is altijd nog lucratiever dan aan de slag met de aandeeltjes die er op staan…

 4. Vandaag een dieprode dag. Helemaal fout, Mijn shell, Heineken en ook Ordina gaan finaal onderuit,
  Met Heineken sta ik nog op winst en die ga ik morgen verkopen. Ordina is al zoveel gedaald en shell aandeel is mijn favoriet. Ik krijg daar nog altijd een mooi percentage dividend. Ik hoop niet dat de China crisis straks de hele wereld gaat besmetten. Het leek allemaal steeds beter te gaan. Alles zat in de lift, vertrouwen, huizenmarkt, meer banen en de detailhandelsverkopen. Dit doet geen goed aan het ingezette herstel. De schrik zit er goed in. Onno ik hou mijn dividend aandelen vast, pak winst waar ik kan en Ordina leg ik gewoon even voor een tijdje weg,

 5. Geloof dat ik een tijdje gelden al aangaf dat het er niet zo positief uitzag Hans. Je noemt het ‘China crisis’ maar in feite is het een wereldwijde crisis die als eerste zichtbaar werd in China op de index. Als vertrouwen omhoog klimt weet je dat een crisis in de economie nabij is, en tel daarbij dalende indexen op dan is het slechtst denkbare plaatje compleet…. Maarja,shorts kunnen nog wel wat goedmaken in de portefeuille.

 6. Gelukkig zijn de koersen vandaag weer grotendeels hersteld. Ik was gisteren geschrokken van de heftige daling en ik heb (wel met limiet) aandelen afgebouwd. Helaas wat te goedkoop verkocht. De daling was wel erg fors. Ik dacht dat er een crash aan zou komen en was bang voor een nog grotere daling. Ik had er een behoorlijke winst op, dus kon wat lijden. Ik wordt toch voorzichtiger de komende tijd. Ik ben van plan om even niets meer te doen. Wat geld achter de handen hebben is ook fijn en niet alles in 1 dag zien verdampen. Bedankt voor jouw reactie.

 7. Zou het resterende ook verkopen Hans, beter nu wat verlies lijden dan helemaal niets meer overhouden. Want klaar is het nog lang niet….

 8. Edwin, grootste aandeel is van mij van Shell, maar ik word toch wel een beetje nerveus. Het is beter om alles te verkopen. Je ziet alles steeds goedkoper worden en waar houdt het op. De China crisis kan wel eens overslaan naar europa. Onze beurzen zijn ook al behoorlijk gestegen, terwijl de resultaten ook onder druk komen te staan. In veel sectoren zitten nog problemen. Ik ben blij dat ik al een gedeelte heb verkocht. Je ziet wel als je hebt verkocht, dan gaan ze net stijgen. Maar toch blij dat ik er voor een gedeelte vanaf ben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.