Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Koop de dip

De voorwaarden zijn aanwezig voor een positieve markt in de komende drie tot zes maanden. Niemand weet echter of dit aan het einde van het jaar zal worden weerspiegeld in stijgende koersen, zegt Michael Blümke, Senior Portfolio Manager bij Ethenea.

De onzekerheid rond de Amerikaanse verkiezingen is verdwenen. Een democratische president met waarschijnlijk een verdeeld Huis zal noch het belastingstelsel, noch het reguleringskader kunnen veranderen. In het vooruitzicht dat er in 2021 een effectief vaccin beschikbaar zal zijn, heeft ertoe geleid dat veel marktdeelnemers bovendien bereid zijn om verder te kijken dan de huidige pandemie en de genomen lockdown maatregelen.

Dankzij het nog steeds zeer ondersteunende beleid van de centrale banken en andere overheidsmaatregelen zouden de winstvooruitzichten van de bedrijven zich volgend jaar niet alleen moeten stabiliseren, maar zelfs voor positieve verrassingen kunnen zorgen.Michael Blümke : “Ondanks de technisch gezien al overgewaardeerde situatie zijn we in het fonds Ethna-Aktiv overgegaan van een tactisch neutrale naar een overwogen positionering.

De reden is dat er naar verwachting in de nabije toekomst een vaccin beschikbaar zal zijn. Hierdoor is de portefeuille momenteel geenszins te defensief, maar eerder evenwichtig en goed gepositioneerd. Qua aandelen hebben we een mix van technologie- en attractieve cyclische aandelen. We denken dat de technische en sentimentele overdrijvingen op termijn zullen afnemen. ‘Koop de dip’ is opnieuw het motto.”

Beleggen met gemak

U wilt wel profiteren van de kansen op de beurs maar u heeft weinig tijd of u wilt simpelweg van uw vrije tijd genieten, Dan is Automatisch Beleggen mogelijk wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem. Sinds 2015 is een winst gemaakt van 400%. Vraag de gratis brochure aan: KLIK HIER

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *