Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Kan de beurs verder omhoog ?

Wij waren op tijd met onze berichtgeving dat de bodem wellicht gezet was. Beleggers waren optimistisch na cijfers van een mogelijke afvlakking van het aantal coronavirusinfecties. Gister werd alweer de stemming getemperd door het snel stijgende aantal infecties en sterfgevallen in de Verenigde Staten. De Dax, die het niveau van de vorige dag had behouden in de voorbeurs handel, stortte woensdag opnieuw in bij het begin van de trading. Snelle bewegingen in beide richtingen lijken mogelijk.

Beleggers op de Duitse aandelenmarkt hebben aanvankelijk vrij veel vertrouwen in de coronaviruscrisis op woensdag. De DAX zou naar verwachting lange tijd ’s ochtends negatief blijven, maar recentelijk werden de indicaties positief. Na tot nu toe bijna negen procent te hebben gewonnen deze week, schatte makelaar IG de aandelenmarktbarometer 0,3 procent hoger op 10.387 punten twee uur voor de start. Nu de Amerikaanse aandelenmarkten laat in de min zakken, maar de prijsstijgingen in Tokio en een gematigde trend in China, is de stemming gemengd.

Wall Street heeft dinsdag zijn recente herstel tijdelijk onderbroken. De belangrijkste aandelenindexen daalden licht in de late handel nadat de olieprijzen eerder waren gedaald. Deze ommekeer maakte beleggers enigszins nerveus, zei aandelenstrateeg Matt Maley van Miller Tabak & Co. De Dow Jones daalde 0,1 procent tot 22.653,86 punten na een goede 4 procent in vroege handel. Maandag sprong de Amerikaanse leidende index zelfs met 7,7 procent omhoog.

Halverwege de week blijven beleggers vooral kijken naar het aantal nieuwe coronavirusinfecties en de nieuwe sterfgevallen. Wat economische remedies betreft, blijft Europa steken: in het geschil over het crisispakket van meerdere miljarden euro’s hebben de ministers van Financiën woensdagavond geen doorbraak bereikt.

Profiteren van een daling en stijging

Terwijl de beurs stevig in de min staat profiteren wij van de bewegingen met ons handelssysteem voor de DAX omdat het op zowel een daling als een stijging kan inspelen. Zo hebben wij geprofiteerd van de stijging van de DAX en vandaag deze positie gesloten met een winst van 733 punten. Daarmee staan we op een winst van 117% dit jaar.

De aan-en verkopen gaan automatisch. Wij hebben een brochure samengesteld over die u geheeld vrijblijvend kunt aanvragen: KLIK HIER

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *