Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Grote koerswinst in 2e helft 2017

Nu we de helft van het jaar achter de rug hebben is het tijd om te kijken wat het tweede helft van jaar te bieden heeft. Beleggers kunnen terugkijken op een succesvol eerste helft geholpen door de verdere verbetering van de wereldeconomie en overwegend gunstige kwartaalcijfers. De laatste weken blaast de beurs wat stoom af, onder meer door een dalende olieprijs, maar de vooruitzichten blijven goed. De toonaangevende beursgraadmeter Dow Jones klom met 8% in de eerste zes maanden van dit jaar. De technologiebeurs Nasdaq schreef er zelfs 14,5%  bij. De FANG (Facebook Apple Netflix en Alphabet) aandelen waren erg gewild.

De meeste analisten zijn optimistisch voor de tweede helft van dit jaar. Een meerderheid voorziet een verdere stijging van de S&P 500 met minstens 5%. Deze beursindex is circa 9% dit jaar gestegen. Dat betekent een koersdoel van 2.550 aan het eind van dit jaar. De “Halftime Report” van CNBC ondervroeg 23 beursstrategen.

In de afgelopen zeventig jaar bedroeg de gemiddelde koerswinst voor de S&P 500 in tweede helft van het jaar 4,2%. Sinds 1946 is het gemiddelde jaarrendement 8,6% voor de Amerikaanse beursgraadmeter.

126% per jaar winst

Wilt u profiteren van de kansen van de Amerikaanse beurs? We hebben een automatische handelssysteem voor de Amerikaanse beurs gevonden die het prima doet. Met een startkapitaal van slechts $15.000 kon u dit laten groeien tot maar liefst $185.700 in tien jaar tijd. Het jaarlijks rendement bedraagt 126%.  Wilt u meer weten over dit systeem? Vraag de gratis informatie aan. KLIK HIER >

Strategen zijn te spreken over financiële waarden. Deze sector wordt door 60% als topfavoriet aangemerkt. Bankaandelen zijn momenteel een van de slechtst presterende branches dit jaar.  Een andere favoriet is technologie. Volgens circa 50% zal technologie, de best presterende sector tot nu toe, de markt in de komende zes maanden verslaan. De strategen zijn ook optimistisch over energie, gezondheidszorg en van aandelen van industriële bedrijven.

Nutsbedrijven, consumentengoederen (voedsel, drank, tabak, huishoudelijke artikelen ), vastgoed, energie en telecom zijn sectoren die beleggers volgens hen het best kunnen vermijden.

De strategen zijn onderling verdeeld over groei versus waarde (50%/50%).  De S&P 500 Growth Index (groei) is dit jaar met 14% gestegen terwijl de S&P 500 Value Index (waarde) slechts 3%  bijschreef.

De marktvorsers zijn optimistisch over de plannen van de Amerikaanse president Trump. Circa 60% is van mening dat we voor het eind van het jaar een belastingherziening krijgen. Volgens circa 20% van de strategen wordt gezondheidszorg nog dit jaar op de schop genomen maar 20% denkt dat geen van beide dit jaar wordt bereikt.

Wacht niet langer en beleg als een professional met automatische systemen. Wij hebben voor u de beste vijf geselecteerd uit 773 systemen. Vraag de gratis informatie aan. Meer Informatie >

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.