DAX: vangrails bepalen de koers

Het is eindelijk gebeurd: Op vrijdag van vorige week vormde de DAX een brede trading range van 350 punten tussen 18.305 punten aan de bovenkant en 17.951 punten aan de onderkant. Alle prijsactiviteit in de afgelopen handelsweek bleef binnen deze grenzen.

Wilt u ook 94,47% winst maken? Dat is het rendement van ons AI-systeem dit jaar. Vraag de gratis brochure hier aan.

Belang van de 50-Dagenlijn

Een herovering van de 50-dagenlijn (momenteel op 18.345 punten) is cruciaal. Dit zou een einde maken aan de recente opwaartse inside bars en nieuw momentum creëren. Boven de 18.506 punten zou de trend sinds begin mei worden bevestigd als een opwaartse flag.

Ondersteuningsniveaus

De twee wekelijkse lows van 17.970/17.951 punten moeten worden verdedigd. Anders dreigt een verdere daling, wat de “inside candles” zou bevestigen.

Huidige Situatie

Tussen de twee vangrails is het onduidelijk wat er gaat gebeuren. Beleggers moeten afwachten of de koers uitbreekt of juist verder daalt.

Conclusie

De DAX bevindt zich in een belangrijke fase. De komende dagen zullen bepalen of de koers verder stijgt of daalt. De 50-dagenlijn en de wekelijkse dieptepunten zijn belangrijke niveaus om in de gaten te houden.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.