fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Geld verdienen door alleen aan -en te verkopen. Dat is mogelijk met de Duitse beursgraadmeter DAX. Het kan zowel automatisch als door middel van SMS signalen. Wij hebben na jarenlange studie een handelssysteem voor de Duitse beursindex DAX ontwikkeld die ons in staat kan stellen om zonder emotie te handelen en daarmee consistent winst te maken. Het gaat om signalen voor de korte termijn.

Wij zijn met dit systeem gestart in juni 2015. Sindsdien is er een rendement gehaald van 297%.

DaxTrader Korte Termijn 26 januari 2018.grafiek
DaxTrader Korte Termijn 26 januari 2018.grafiek

Januari 2018

We zijn het nieuwe jaar ijzersterk uit de startblokken gekomen. De winst bedraagt tot nu toe reeds € 6.685, Dat is een rendement van 67% !

Hieronder de resultaten van januari 2018:

DaxTrader Korte Termijn Resultaten januari tot en met 28 januari
DaxTrader Korte Termijn Resultaten januari tot en met 28 januari

Algoritme

De handelsstrategie is geprogrammeerd om te reageren op prijsbewegingen en geeft signalen om een positie te openen en te sluiten. Het is gebaseerd op een algoritme.

Wij werken met een ingebouwde stoploss die ons beschermt voor grote verliezen. Deze heeft zijn nut bewezen want u ziet in de bovenstaande tabel dat de verliezen beperkt zijn gebleven. We spelen in op zowel stijgende- als dalende koersen. Bij het innemen van een positie wordt gelijk een stoploss order gegeven zodat verliezen beperkt kunnen worden. Daarnaast beschikt het systeem over een dynamische stoploss om zo lang mogelijk te profiteren van de trend. Het systeem is uniek en niet op internet te verkrijgen.

Brochures

Wij hebben brochures samengesteld die u kosteloos kunt aanvragen. U kunt kiezen uit de volgende twee mogelijkheden:

1. AutoTraden :  Ideaal bij weinig tijd.

2. SMS- en E-mail abonnement: U doet alles zelf. U krijgt signalen per SMS en e-mail over de instap en uitstap.

Nu kunnen we ons voorstellen dat u vragen heeft. Wij zijn dan graag bereid om die te beantwoorden. U kunt ons bereiken onder: 06- 337 335 68. Dit kan ook via de whatsapp. Vanzelfsprekend kunt u ook ons mailen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

4 reacties op “DAX-systeem: + 67% in januari”

 1. Avatar
  Martijn Bedaux

  Het DaxTrader korte termijn Systeem overtreft tot op heden al mijn verwachtingen. Ik heb inmiddels vele systemen gezien, maar alles lijkt erop dat dit systeem ook daadwerkelijk vasthoudt aan een systeem en zich niet door emoties laat leiden. En tot nu toe zeer succesvol. Mede ook gezien de laatste grote dalingsgolf waarin het systeem toch c. 777 Dax punten winst boekt, terwijl andere systemen long zaten. Ook nu zit het systeem in een winstgevende long trade. Kortom, zeer tevreden tot nu toe. Martijn

 2. Avatar

  Graag geef ik mijn mening tot dusverre over het Dax-handelssysteem (de Dax is de Aex van Duitsland) van drs. Satilmis Ersintepe, zoals ik het heb begrepen uit de telefonische contacten met hem.

  D.m.v. het kopen resp. verkopen van het hefboomproduct CFD op de Dax wordt ingespeeld op toekomstige stijging resp. daling van deze Dax. Het handelen gebeurt op basis van algoritmes. Door steeds een extra stop in te bouwen, wordt het risico beperkt.

  Na lang te hebben geaarzeld om in zee te gaan met iemand die je niet kent met voor jou mooie verhalen en die je zomaar moet vertrouwen, doe ik sinds 15 nov. 2017 mee voor € 10.000,– (volgens mij het minimum).
  Het resultaat was aanvankelijk negatief (na 2 weken was er van de € 10.000,- ik meen nog € 8700,– over; daarna ging en gaat het voortreffelijk; de laatste stand is € 20.100,–. Derhalve een verdubbeling in 3 maanden.
  De heer Ersintepe stuurt regelmatig een update over de stand van zaken en werkt volgens eigen zeggen aan een verslaggeving waarbij de deelnemer op elk moment de stand van zaken kan bekijken.

  Het systeem is m.i. n i e t geschikt voor iemand die wakker ligt bij de eerste de beste tegenvaller, die het geld n i e t over heeft of het moet lenen.

  Wim

 3. Avatar

  Mooi systeem om zonder emoties en omkijken te handelen.
  Alleen ik wil de beurs volgen, dus voor mij werkt het niet.
  Toch bedankt Sat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *