Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

DAX: patstelling houdt aan

De patstelling op de beurzen houdt aan. Nadat de Duitse beursgraadmeter DAX kort gedaald was naar 13.163 punten, kan de slotkoers van 13.271 punten bijna als een succes geboekt worden. Afgezien van dit gedragspatroon op korte termijn, hebben de Duitse standaardwaarden nog steeds de belangrijke weerstandszone op een goede 13.300 punten voor de borst.

Uiteindelijk strekt dit zich zelfs uit tot het hoogste punt in september van 13.460 punten. Om de aandelenbarometer een nieuwe dynamiek te geven, zouden deze hindernissen moeten worden genomen. Omdat de genoemde weerstanden extreem groot zijn, vestigden ze in het geval van een uitbraak zelfs nieuwe recordniveaus boven het vorige recordniveau van 13.795 punten.

Er zijn twee negatieve dingen. Enerzijds is de stemming momenteel vrij euforisch (bv. AAII-enquête, verschillende put / call-ratio’s), anderzijds is er in de tweede week van december, afhankelijk van het seizoen, vaak een deukje in de eindejaarsrally. Waar het op neerkomt, is dat de huidige patstelling de komende dagen waarschijnlijk zal aanhouden.

DAX 8 december 2020
DAX 8 december 2020. Bron: HSBC.

Beleggen met gemak

U wilt profiteren van de kansen op de beurs maar u heeft weinig tijd of u wilt simpelweg van uw vrije tijd genieten, Dan is Automatisch Beleggen wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem. Sinds 2015 is een winst gemaakt van 400%. Vraag de gratis brochure aan: KLIK HIER

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *