DAX: nieuwe records binnen bereik

De DAX is de nieuwe week succesvol begonnen. De wachtzone, bestaande uit de 200-uurslijn (momenteel op 18.593 punten), het oude record (18.567 punten) en het dieptepunt van 24 mei (18.516 punten), is uiteindelijk duurzaam gebleken. Uw geld verdubbelen in 3 jaar en zelf niets hoeven te doen? Vraag hier onze gratis brochure aan.

Verkoopontwikkeling en herbalancering MSCI-indices
De verkoopontwikkeling is interessant: afgelopen vrijdag werd – afgezien van de roll date in maart – het hoogste volume van het jaar genoteerd. Hoewel daar een goede reden voor is met de herbalancering van de MSCI-indices, komt het erop neer dat de hoge omzet de genoemde kernsteun ondersteunt. Dit betekent dat de Duitse beursindex opnieuw richting de bovenkant van de meest recente handelsrange tussen de bovengenoemde 18.500 en bijna 18.900 punten zou kunnen gaan.

Nieuw record en vervolgpotentieel
Dienovereenkomstig zou een nieuw record boven de grens van 18.893 punten deze opwaartse glijdende zone doen verdwijnen en opnieuw een berekend vervolgpotentieel van ongeveer 400 punten opleveren.

Bollinger Bands en volatiliteit
De positie van de Bollinger Bands is ook interessant, omdat de limieten van deze volatiliteitsindicator zijn gekrompen tot 470 punten. Dit kleine fluctuatiebereik legt vaak de basis voor de volgende trendimpuls. Aan de onderkant is het echter belangrijk om het bovengenoemde bastion te verdedigen.

Uw geld verdubbelen in 3 jaar en zelf niets hoeven te doen? Vraag hier onze gratis brochure aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.