Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

DAX moet diverse gaten sluiten

De uitbraak na Pasen met zijn hoogste punt ooit en op korte termijn een negatieve dagelijkse candle heeft nog niet tot een grote correctie geleid. Het was woensdag gisteren extreem stil met een handelsmarge van 82 punten of 0,5 procent en de DAX liep tegen het gat aan dat van donderdag tot dinsdag was gescheurd, d.w.z. tijdens Pasen.

De onderkant van 15.110 punten vertegenwoordigt een aanvankelijke lichte ondersteuning, daaronder zou de markering van 15.000 natuurlijk nog een mogelijke stop betekenen voordat er weer een gat in het spel zou komen op 14.845 / 14.890 punten. Er ligt zelfs nog een gat om te sluiten op 14.621 / 14.693 punten, wat allesbehalve verrassend zou zijn gezien de aanhoudende oververhitting van de markt. Deze genoemde steunen zijn zwak.

De zone rond 14.350 / 14.410 punten is daarentegen echt solide. De eenjarige opwaartse trend, de belangrijke middellange termijn van 38 dagen en het dieptepunt in vier weken bevinden zich op hetzelfde niveau. Daarentegen zou de uitbraak boven het nog jonge record aller tijden van 15.311 punten direct een potentieel creëren in de richting van de 15.500 zone.

Bron: HSBC

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *