Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Verdere opmars AEX?

Vandaag was wederom een zeer onrustige dag op het Damrak. Beleggers zijn nog altijd niet gerust dat de schuldencrisis in Europa opgelost gaat worden. De AEX-index sloot donderdag 1% hoger op 302,94 punten.

Beleggers putten onder andere moed uit de goede cijfers van Aegon. Aegon was met een winst van 10% de sterkste stijger onder de hoofdfondsen.

De vraag is of we verder gaan stijgen en de het ergste achter de rug is. Een teken van bodemvorming is dat bij de minste positieve cijfers weer gekocht wordt en de beurs stijgt. Maar nochtans is het te vroeg om te veronderstellen dat we niet lager kunnen. Houd daarom de steun op 300 punten in de gaten. Een stijging tot 3XX punten is mogelijk. Onze leden zullen op tijd signalen krijgen.

In ieder geval hebben wij geprofiteerd van de stijging door long op de AEX te gaan.

Ruim 400 euro winst in 4 dagen

Onze resultaten met CritiTrader, onze service voor traders, zijn in een hogere versnelling geraakt. Deze week hebben wij reeds € 420 euro verdiend, waardoor onze winst voor dit jaar gestegen is naar ruim € 2.500 euro oftewel een rendement van 25%.

Een reactie van een tevreden abonnee:

“Klein beetje resultaten (ik volg niet alleen Sat zijn adviezen maar soms probeer ik ook wel wat met eigen analyses, ik doe dit al 5j, helaas niet altijd met dezelfde resultaten )
-15(werk)dagen actief wat resulteerde in 20 trades (5 met verlies)
Een gemiddeld rendement van 16% over deze trades en een Return On Investment van 12,5% (jeps voor elke euro krijg ik er 12,5 terug)
Ik ben dus dik tevreden en zal mijn abo zeker verlengen.”

Wilt u de signalen ontvangen en niets missen? Neem geheel vrijblijvend een proefabonnement. Schrijf u in dan via deze link:  https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *