Short op AEX?

Heeft de AEX een bodem bereikt of kan het nog lager? Met andere woorden: moet je inspelen op een daling van de beurs? Die vraag heerst nu onder beleggers.

De Amsterdamse beursgraadmeter heeft vandaag een deel van de winst van dinsdag ingeleverd. De AEX sloot 1,02% lager op 309,99. De stemming werd gedrukt door zorgen over de Europese schuldencrisis. Beleggers nemen ook een afwachtende houding aan in verband met de aankomende vergadering dit weekend van het IMF en de G20 over de bijdrage voor de bestrijding van de eurocrisis.

Steun werd gevonden rond de 309 punten en weerstand was rond de 313 punten. Dat zijn de punten om naar te kijken. Wij zijn short gegaan op de AEX en hebben geprofiteerd van de daling. Dat leverde ons een winst van € 130 netto op oftewel een rendement van 19%.

Hieronder zult de meest recente trades van CritiTrader, onze service voor traders.

CT recente trades
CT recente trades

De resultaten worden hier bijgehouden: https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/crititrader-resultaten/

CritiTrader heeft duidelijke moneymanagement regels. Zo beleggen we niet met een te groot bedrag en kopen niet gelijk heel veel stukken. Daarnaast hanteren wij een stoploss en kappen onze verliezen zo veel mogelijk af. Volgers vinden deze vorm van resoluut zijn, prettig.

U kunt mee met de posities door lid te worden … Nog geen lid? Schrijf u in via deze link:

https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.