Onze winst blijft stijgen

Onze winst met CritiTrader, onze service voor traders, blijft stijgen. We hebben vandaag € 130 netto verdiend. Daarmee komt onze winst voor dit jaar uit op € 2.225 netto. Ondanks de moeilijke marktomstandigheden houden wij het positieve resultaat vast en breiden zelfs onze winst uit.

We hebben ons minimale streefwinst voor deze maand al behaald. We staan namelijk netto € 632 in de plus.

Sinds de start in december is een netto winst behaald van € 2.671.

De resultaten worden hier bijgehouden: https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/crititrader-resultaten/

Ik kan me voorstellen dat u argwanend bent tegenover een abo-dienst. Veel van die diensten staan dit jaar onder water. Wij zijn daarom verheugd dat wij een van de weinigen zijn die dit jaar een positief resultaat van ruim 20% laten zien.

CritiTrader heeft duidelijke moneymanagement regels. Zo beleggen we niet met een te groot bedrag en kopen niet gelijk heel veel stukken. Daarnaast hanteren wij een stoploss en kappen onze verliezen zo veel mogelijk af. Volgers vinden deze vorm van resoluut zijn, prettig.

Hier de ervaring van leden:

“Ik doe vanaf 1 april mee, en tot nu toe sta ik op een winst van € 407,– netto.
Soms als ik op klantenbezoek ben, of niet op de zaak ben kan ik niet altijd direct inspringen waardoor ik soms wat mis. Moet zeggen dat met deze winst ik ook wat minder zenuwachtig ben als een trade op verlies staat. Erg prettig is ook dat verliezen duidelijk worden afgekapt, en ik verwonder me vaak hoe snel e.a. weer wordt goedgemaakt met een andere succesvolle trade. Dit geeft mij vertrouwen in de adviezen van Satilmis. Ik gok erop dat ik deze maand uitkom op een winst van € 800,– Als ik dat optel bij mijn salaris dan geeft me dat een stuk meer financiele vrijheid en dus meer mogelijkheden om leuke dingen te doen, of een extra vakantie te boeken.”

Gorcum:
“Bedankt Sat, mijn daginkomen bijna verdubbeld met 75 euro. Ik heb weinig klagen nu: een email en een sms met een proefabb van 59 euro. Die heb ik vandaag dus al terug verdiend. Uiteraard hoop ik op meer resultaten deze maand. Elke euro die ik extra kan verdienen hiermee is mooi meegenomen. Nadat ik vorig jaar bijna verslaaft was aan beleggen en stom inleggen veel geld verloor ben ik nu wat rustiger en minder naïef. Ik zie het zelf niet, dus koop ik advies in. De tijd zal leren of ik hier blij van ga worden ”

Een ander lid:
“Beste Sat, Donderdag na jouw advies ingestapt met ABN AEX TurboLong 303 700 stuks.Rond 4,30 uur verkocht met 275 € winst. Mijn dank. Vrijdag niets gedaan, jammer. Goed weekend gewenst”

U kunt mee met de posities door lid te worden … Nog geen lid? Schrijf u in via deze link:

https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.