Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Inspelen op herstel AEX

De AEX-index herstelt na de forse uitverkoop in de afgelopen dagen.  Zwaarwegende fondsen als Shell en ING trekken de index verder omhoog. Daarnaast kwamen er hoopvolle berichten naar buiten over de onderhandelingen met Griekenland, wat ook enige steun bood. In de AEX ging ArcelorMittal ruim aan kop. De Amerikaanse beurzen zullen naar verwachting hoger openen.

Volgens mij is het herstel van tijdelijk aard.  Het handelssysteem dat korte termijn signalen voor de AEX genereert heeft een nieuw signaal afgegeven:

7e signaal: LONG op AEX op 489,50. stoploss 484,50 en koersdoel is 505.

Wij hebben in aansluiting van onze DaxTrader systeem ook een handelssysteem voor de AEX ontwikkeld voor de korte termijn (op uurbasis). Die is dus bedoeld voor korte termijn handelaren. Wij hebben een backtest uitgevoerd over de laatste 100 transacties. De resultaten zagen er prima uit. We willen weten of dit in de praktijk ook werkt.

Om die reden hebben we reeds een paar signalen gegeven die vooraf waren en echt verhandelbaar.  De signalen worden vooraf gepubliceerd in dit draadje. De bedoeling is dat we circa 10 transacties gaan melden. De winst bedraagt tot nu toe ruim 30 punten

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *