Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Wat doet een verstandige belegger?

Iedereen is iedereen advies aan het geven. Daar ga ik ook een bijdrage aan leveren.

Wat moet een verstandige belegger de komende tijd doen? Het is misschien beter om voorlopig niet meer te beleggen in sectoren die het extreem moeilijk hebben, zoals de toeristenbranche en reiswereld.

Ook is het misschien beter bedrijven te mijden met extreem lange en complexe supply chains. Denk aan de auto-industrie. Een auto bestaat uit pakweg 30.000 noodzakelijke onderdelen. Wie zijn de winnaars van morgen?

Thuiswerken gaat niet meer weg. Telecom, antivirus software, cloud computing, maar ook e-commerce! Denk ook aan gezondheidszorg. In veel landen zal de gezondheidszorg beter opgetuigd worden na de crisis.

Kijk goed naar het handelen van de overheid. Die stapt nu bij veel sectoren en bedrijven binnen. De geschiedenis van de jaren zeventig leert echter, dat weer uitstappen veel moeilijker is en lang duurt.

Ter geruststelling, de geschiedenis leert ook, dat op het diepst van de crisis de eerste kiemen van een radicale verandering zichtbaar worden. In het midden van de jaren 70 startten Margaret Thatcher en Ronald Reagan hun politieke opmars. We staan nu waarschijnlijk op het punt dit tijdperk definitief achter ons te laten.

Weinig tijd maar wel profiteren

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *