Bull Trap?

De afgelopen dagen herstelde de AEX-index fors. Na een dieptepunt op 469 begon de beursgraadmeter aan een opmars en staat nu boven de 500 punten. De vraag is of deze opmars zal door zetten of dit een valse uitbraak is geweest. Een stand boven de 510 punten zou inderdaad tot een verdere stijging kunnen leiden.

De afgelopen dagen lijkt enige hapering te zijn. De stijging nam af en ook de bewegingen werden geringer. Dit is een signaal van distributie die op een mogelijk top duidt. Mocht de grens van 395 doorbroken worden, dan ontstaat meer ruimte omlaag. Ik verwacht dat de beursgraadmeter onder het dieptepunt van april/mei gaat zakken.

AEX 22 mei 2015
AEX 22 mei 2015

AexTrader

Binnenkort starten we met ons handelssysteem voor de AEX. U kunt nog meedoen. We hebben het systeem getest en ook live trades uitgevoerd. De resultaten waren indrukwekkend: In 10 trades boekten we een winst van ruim 41 punten.  Wij bieden dit aan op basis van “no cure no pay”.  U betaalt geen maandelijkse vaste abonnementskosten meer! Bij ‘no cure-no pay’ factureren we u achteraf, alleen indien het systeem winst heeft gemaakt.

Het startkapitaal bedraagt slechts 1500 euro. Klik HIER om u aan te melden en voor meer informatie.

Een verwijzing voor de titelfoto van Duncan Hull: https://flic.kr/p/bFKNUz

1 gedachte over “Bull Trap?”

  1. De Dax is er in ieder geval klaar voor… Daar zullen Europese indexen in mee gaan ja.
    Dax trader zal dan ook aan de slag kunnen, twee vliegen in éen klap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.