Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Philips kopen

Allereerst brengen we een wijziging aan in onze AEX top-5 opzet. We handelen zonder hefboom. Eerst was de AEX top-5 gebaseerd op speeders. We verhogen daarom het startkapitaal van 10.000 euro naar 100.000 euro. Dat lijkt ons een redelijk getal om met aandelen mee te werken. Alle getallen gaan dus met een factor 10 omhoog. Het eerste bedrag was slechts standaard.  De rest van de opzet blijft hetzelfde.

Ons handelssysteem heeft een koopsignaal gegeven voor Philips. We kopen morgen om 09:00 uur, 238 stukken van het aandeel.  Vandaag heeft zakenbank Goldman Sachs het koopadvies herhaald. Het 12-maands koersdoel blijft gehandhaafd op 34,0 euro. Het aandeel sloot vandaag op 25,18 euro.

Wij stellen het koersdoel eveneens op 34 euro en de stoploss op 24 euro.

Stand van de portefeuille

Onlangs hebben we de long positie in Shell genomen. Hieronder het overzicht van de portefeuille.

AEX top 5 20 mei 2015
AEX top 5 20 mei 2015

Gratis volgen

U kunt de signalen op de site bekijken. Tevens is er een mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze gratis e-mail alerts. U kunt u inschrijven via https://www.dekritischebelegger.nl/gratis-nieuws-alert. Ook kunt u ons via twitter en facebook volgen.

Bestaande leden kunnen hun instellingen wijzigen op de mails die zij binnenkrijgen.

De signalen kunt u voorlopig gratis ontvangen voor de duur van drie maanden. Op deze manier kunt u gratis en vrijblijvend live de resultaatsontwikkeling volgen opdat u per een goede indruk en reden hebt om lid te blijven.

Disclaimer

Auteur heeft geen positie in de genoemde beleggingen. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

4 reacties op “Philips kopen”

  1. Satilmis

    Deze positie is ingenomen op 25,03 euro.

    @Erik, ik wil deze portefeuille een keer zonder hefbomen bijhouden. Het kan natuurlijk ook met hefboom, daar ik de stoploss en koersdoel bij vermeld.

  2. Avatar

    Een voorbeeld portefeuille die dichtbij een bedrag zit waar iemand over beschikt, of over kan beschikken, komt realistischer over en spreekt meer tot de verbeelding dan een bedrag wat voor de meesten onhaalbaar is. De stap had dan beter van 10.000 naar 1000 Euro kunnen gaan is mijn mening
    1000 Euro is een redelijk bedrag voor aandelen, aangezien er toch geen margin vereisten nodig zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *