Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

AEX: valse uitbraak?

De AEX sloot gisteren op Koningsdag na een initiële dip fors hoger.  Het nieuws dat de Grieken de samenstelling van hun onderhandelingsteam hadden gewijzigd waarbij de minister van financiën Varoufakis een minder prominente rol gaat spelen, stimuleerde de kooplust op Beursplein 5.  De Amsterdamse beursgraadmeter leek uit te breken boven de top van 511 punten. Vandaag zien we dat de beursindex alweer inlevert. Het lijkt er op dat het een valse uitbraak is geweest. De Britse groeicijfers vielen tegen en Philips kon niet aan de verwachtingen voldoen. Beleggers wachten op de Fed, het stelsel van centrale banken die vandaag vergadert. De euro-dollar is aan een herstel bezig en dat is een slecht teken voor Europese aandelen.

Short signaal AEX

Wij hebben in aansluiting van onze DaxTrader systeem ook een handelssysteem voor de AEX ontwikkeld voor de korte termijn (op uurbasis). Die is dus bedoeld voor korte termijn handelaren. Wij hebben een backtest uitgevoerd over de laatste 100 transacties. De resultaten zagen er prima uit. We willen weten of dit in de praktijk ook werkt.

Om die reden hebben we reeds een paar signalen gegeven die vooraf waren en echt verhandelbaar.  Hierbij de resultaten na drie trades op de AEX. Deze waren live transacties. De signalen worden vooraf gepubliceerd in dit draadje. De bedoeling is dat we circa 10 transacties gaan melden.

Het systeem heeft over 5 trades een winst van ruim 11 punten gehaald:

AEXTrader 28 april 2015
AEXTrader 28 april 2015

Het handelssysteem dat korte termijn signalen voor de AEX genereert heeft een nieuw signaal afgegeven:

Short op de AEX op 504,4, Stoploss 509,3 en koersdoel 485.

Let wel op dat we eerder dan de stoploss of het koersdoel eruit kunnen stappen. Het is dus zaak om op het forum te kijken.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *